Play ponuda
Play ponuda
čestitamo!

Kakav uspjeh! Dino Jelusić novi je član jedne od najvećih svjetskih rock grupa

Riječ je o legendarnom bendu Whitesnake koji je mladog Hrvata pozvao u svoje redove

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 27.7.2021. u 13:30
Play ponuda

Domaći glazbenik, Dino Jelusić, već godinama radi na svojoj inozemnoj karijeri, a sada je stigla vijest koja je samo potvrda njegove kvalitete. Naime, jedna od najvećih rock grupa Whitesnake pozvala je Dinu da postane njihov novi član. 

Image
Foto: Screenshot
Image
Screenshot

(FOTO: Screenshot) 

Jutros su objavili da će na proljeće sljedeće godine krenuti na turneju s grupama Foreigner i Europe, a uz to su izrazili i zadovoljstvo da će mladi Hrvat postati njihov novi član. "Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti", izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake. 

Na svojim se društvenim mrežama oglasio i Dino.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
MARIJANIN NESTANAK

Nestanak Marijane Seifert danima potresa Hrvatsku. Posljednjih godina potpuno se posvetila obitelji i životu u samozatajnosti

Play ponuda

Više s weba