Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veće povlastice od vlasnika

Kako izgleda tretman pasa u luksuznim hotelima?

Pseći život odavno više nije ono što je bio. Četveronožni ljubimci danas uživaju sve povlastice kao i ljudi, a neki žive i bolje od njih. Kad vlasnici moraju na put, boravak u luksuznom hotelu za pse vrlo brzo liječi tugu i nostalgiju.

RTL/ 4.11.2013. u 18:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luksuz u kojem odavno uživaju dvonožni vlasnici postao je pristupačan i njihovim šapama. Dok su gazde na godišnjem, lajavci su na čuvanju u hotelu.

"Prostori koje mi imamo koji su namijenjeni za pse imaju svoja imena. Prostor u kojem se sada nalazimo to je prostor Brijuni, drugi prostori imaju svoje nazive tako da imamo i Kornate imamo Mljet i imamo Krku. I onda je simpatično da kad vlasnik pita gdje je moj pas mi mu kažemo da je na Kornatima da se kupa, a upravo se vratio sa Brijuna", rekao je Davorin Kacian, vlasnik hotela za pse.

Uz odmor u nekom od nacionalnih parkova, psi mogu do mile volje njuškati u čak četiri prostorije, odmoriti na nekom od mekanih ležajeva ili jurcati za loptom i kopati rupe.

"Nekakvog aktivnog treninga u smislu da pas mora nešto raditi, to ne radimo. Osim ako ne postoji neki posebni program. Međutim oni imaju svoje rituale, najmanje četiri puta dnevno izlaze van, ovisno o vremenskim prilikama mogu biti vani duže", dodao je Kacian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ukoliko im pak kakva mačka poremeti dnevni zen, uvijek  se mogu opustiti uz aromaterapiju posebnim eteričnim uljima ili dobar film.

"Ljudima onak zvuči to previše, međutim svi psi su navikli i većina pasa koji žive u stanu s vlasnicima provode vrijeme i pred televizorom. I praktički u wc-u, svugdje idu sa njima. Mislim da to nije pretjerivanje i zbilja psi, neki gledaju, neki ne dožive", osvrnula se Kaća Kacian, vlasnica hotela za pse.

Upravo se čita

Image
SVE JE POČELO KAO ŠALA...

Simpatična Rahela otkrila zašto nema dečka pa otkrila zašto se bojala tog pitanja

Zadovoljstvo se mjeri brojem zamaha repa u sekundi, ali i činjenicom da mnogi besramno okreću njuške na drugu stranu kad vlasnici dođu po njih.

Ipak, rastanci su uglavnom tužniji, ali u pravilu više za ljude nego ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imali smo svakakvih situacija od toga da su ljudi ono na putu do doma zvali po nekoliko puta u suzama. To nam je drago zato što zbilja znamo da je vlasnicima stalo do njihovih pasa, to je stresno i za pse i za ljude", dodala je Kaća.

Najbolji čovjekov prijatelj zaslužuje samo najbolje, a trend koji je tek relativno nedavno stigao u lijepu našu, u svijetu je već poprimio i nevjerojatne razmjere.

Pedikura, manikura i životinjski spa samo su dio blagodati u kojima mogu uživati razmažene američke njuške.

Raskošni apartmani s pernatim jastucima i plazmom samo su dio povlastica za ove pse iz visokog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Toliko je pasa naviklo na televizor i udoban krevet, a naša je ideja da se psi daleko od svoga doma osjećaju kao kod kuće", otkrila je Kerry Brown, vlasnica hotela za pse.

Frizerski tretman, gurmanske poslastice, filmski hitovi, društvo zgodnih kuja i markantnih ljepotana - sve je ovo i više nego dovoljno da zauvijek promijeni značenje one dobro poznate poslovice o psećem životu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gabrijela Crnjac

Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba