Ostalo

Fotografija izazvala raspravu na društvenim mrežama: Massimo Savić priznao da treba hrabrost za ovakvu objavu

Mnogi su odmah odgovorili na postavljeno pitanje komentirajući kako su uz pjesmu 'Benzina' odrasli, veselili se, a ujedno je, kako kažu, pjesma koju željno iščekuju na koncertima

T.M.
08.02.2022 21:00

Glazbenik Massimo Savić na glazbenoj sceni je gotovo četiri desetljeća, a iza sebe ima brojne hitove, rasprodanekoncertne dvorane i vojsku obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju svaku njegovu pjesmu.

Ovaj put svoju publiku nije 'počastio' novom pjesmom već je iz arhive izvukao fotografiju koja je snimljena prije točno 27 godina, a iste je izazvala oduševljenje među obožavateljima.

"Za objavu ove fotografijetreba malo hrabrosti, a i malo ludosti. Vjerojatno znate da je vezana za Benzina priču, a ono što ja i moji ljudi ne znamo i uvijek se iznova pitamo: Koliko je vas koji tu pjesmu vole, a koliko onih kojima baš i nije sjela?", napisao je Massimo u opisu fotografije na kojoj možemo vidjeti kako je izgledao kada je spomenuta pjesma 'harala' na brojnim radio stanicama.

Pročitajte još
Massimo Savić o ljubavi, životu i sjećanjima na oca: 'Uvijek je pazio da za moj rođendan limuzina dolazi...

"Sve češće ju izvodimo na koncertima baš zato što ju mnogi žele čuti pa se čini da je popularnija danas nego prije xx godina, a godinama ju uopće i nismo izvodili.
Sad je prilika da čujemo i vaše mišljenje o pjesmiBenzina. Čekamo komentare", dodao je glazbenik.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Naravno, mnogi su odmah odgovorili na postavljeno pitanje komentirajući kako su uz pjesmu 'Benzina' odrasli, veselili se, a ujedno je, kako kažu, pjesma koju željno iščekuju na koncertima. 'Odrasla uz tu pjesmu. Jedna od najskupljih', 'Valjda je trebala odležati neko vrijeme, poput vina, i sada je super'', samo su neki od komentara.