Play ponuda
Play ponuda
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni stat...

Vid Juračić, vloger i influencer, autor serijala o zagrebačkim kvartovima "Kvart priča" nastavlja privlačiti pažnju svakim novim projektom

Marija Pajić/Tabloid.hr/ 1.12.2019. u 18:30
Play ponuda

Ne morate imati 15 i kusur godina da znate tko je Vid Juračić - zagrebački arhitekt koji se svojim kvart pričama nametnuo kao predvodnik hrvatskih youtubera, istih onih koji su sada došli do velikog platna. 

"Ideš - idem" pravi je mamac za zaljubljenike u magični virtualni svijet. Ovaj film donosi nesvakidašnje putovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije u kojem svatko od njih predstavlja samog sebe.

"Ima akcije, ima drame, ima ljubavi, ima svega. Po scenariju i po snimanju je vrlo zabavan i jako sam ponosan na to što smo sve napravili", rekao nam je Vid.

A napravio je Vid u ovih godinu dana dosta toga. Prije svega, stvorio je sada već kultnu zagrebačku emisiju koja se gleda i van granica Lijepe Naše. Poseban boom doživio je kada ga je u rodnim Dugavama ugostio televizijski veteran Robert Knjaz

"Knjaz je majstor takve forme videa, hodajući intervjui, nešto ležerno. Od njega sam naučio puno gledajući njegove emisije", kaže Vid. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kreativnost je ono što ga pokreće, a ovaj izlet u influencerske vode ne smatra nikakvom prijetnjom njegovom eventualno budućoj arhitektonskoj karijeri. Iako se činilo da će Vid krenuti stopama roditelja, poznatih arhitekata Jelene Skorup Juračić i Dražena Juračića, shvatio je da želi graditi karijeru u nekom drugom smjeru.
No, ništa nije nemoguće.

"Volio bi se nastavit baviti fimom, iako neke moje prve želje su bile da režiram i siguran sam da ću režirati film. U zadnjih par godina sam shvatio da doslovno nema ništa što ne bih mogao napravit", zaključio je.

I naravno šećer za kraj. Ono što zanima sve pripadnice nježnijeg spola je odgovor na pitanje je li Vidovo srce zauzeto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

"To je sad nemoguće, nemam želja za veze, tako da, dosta sam možda sebičan", rekao je. 

Da, ovom dečku iz susjedstva samo nebo je granica jer njegov životni moto evidentno je i više nego sličan paroli Ideš - idem. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba