Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NERAZDVOJNI DUO

Kako kume uživaju! Domenica i Hana sređene od glave do pete pokazale kako provode vrijeme tik pred porod

Najbolje prijateljice i kume pozirale su na njišući se na ljuljački, a po outfitima se da zaključiti kako se radilo o nekoj svečanoj proslavi

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 3.7.2022. u 10:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlog je vikenda nastupala na zagrebačkom Tomislavcu s djelom kojeg je sama napisala, orkestrirala i otpjevala 'Dies Irae', a ovog je vikenda ipak odlučila odmoriti. Hana Huljić Grašo podijelila je fotografiju s kumom, glazbenicom Domenicom, i otkrila kako su i pred njezin porod prijateljice opuštene i vedre. Ljuljale su se na ljuljački, namakale noge u potoku, a osmijesi na licima ne kriju sreću.

Inače, Hana bi trebala roditi kroz dva tjedna pa su je mnogi obožavatelji u komentarima pitali kada je termin. Osim toga, Dalmatinke su obasipali pozitivnim komentarima poput 'prelijepe', 'predivne', 'ljepotice'.

"Svjesna sam već dugo vremena što se događa. Spremna sam na majčinstvo i sretna sam. Kad bude, bude", rekla nam je Hana prošlog tjedna, kada je s trbuhom do zuba nastupala u Zagrebu. Priznala je kako je upjevavanje išlo malo teže nego inače, no uspjela je odraditi ono što si je zacrtala te zaključila kako sada mirno može čekati porod. Djevojčica bi se navodno trebala zvati Alba, a termin poroda je taman negdje tijekom Fusion Festivala u Splitu kada njezin otac Tonči Huljić te suprug Petar Grašo nastupaju, dok brat Ivan organizira cijeli događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Emocije kod Huljića su na vrhuncu! Vjekoslava za RTL.hr o unučici: 'Stalno me pitaju jesam li uzbuđena'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba