Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uživanje u morskim radostima

Kako naši čupavi ljubimci preživljavaju ove pasje vrućine?

Je li vam ovog vikenda bilo vruće? Još je toplije bilo našim ljubimcima, koji svoje krzno ne mogu odložiti do zime. Protiv visokih temperatura riječki se psi bore plivajući. Dvije pseće plaže su dovoljne za svakodnevno osvježenje, a uz domaće dlakavce u moru uživaju i njihovi strani četveronožni prijatelji i prijateljice.

RTL/ 21.7.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovi čupavci iz prve ruke znaju što je to pasja vrućina i znaju da joj je najbolje stati na kraj uživajući u morskim radostima - u svim stilovima.

Kao i na svakoj plaži – malo plivanja, malo igre, malo razgovora - jedino je rečenica ovih stvorenja nama nešto nerazumljivija. Ali, oni se jako dobro razumiju. Zna se kad tko dolazi, a prijateljski se nove plivače dočekuje već na ogradi. Morska ekipa je raznolika. Od razigranih, pa onih koji će umočiti tek šape, do onih koji su razvili poseban sti l- priljepka.

Aresu je dosta gužve. Dobro se rashladio i društvu rekao zdravo. Redovni je posjetitelj pseće plaže, ali s prvim jačim zrakama sunca dao je šapama vjetra.

Riječka plaža za pse oaza je i za turiste. Bambam i Peppers na odmor su došli iz Njemačke. Kratka izvidnica u sigurnim rukama gazdarice, a onda pravac more. Pratimo nesigurne male korake, jer ovo je Bambamu prvu kupanje.

Prilagođavanje nije dugo trajalo. Prijateljstva su već sklopljena, a na svaku procjenu nepovoljnog trenutka jasno i glasno iskazuje se nezadovoljstvo. Nezadovoljstva nema kod Zorana i Timija. Stijena od čovjeka i njegova mala puslica.

I za kraj gospodin Maks. Morski vuk u psećem obliku. Dobri duh plaže. Dlakavac koji ne zna za odmor, jer morska dubina za njega je najveća sreća.

"Lijepo da imamo ovakvu plažu za pse, da se imaju gdje malo okupat i tako. Vidim da uživa... Da pa otkako smo došli nije izašao iz vode i mogu reći da je super da imamo nešto ovako za pse, svoje ljubimce da uživaju", kazao je Zoran Filipović.

Uživaju oni, uživali smo i mi - gledajući. Jer ovo je posebno mjesto igre i pseće ljubavi. Mjesto na kojem se i oni mogu osvježiti bez da ijedan čovjek o tome ima pravo ljuto lajati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
divan brak

Ove godine nisu u jacuzziju: Željko Bebek svojoj Ružici na prekrasan način čestitao jubilarnu godišnjicu braka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba