Ostalo

Kako NE dobiti šansu za drugi spoj

Budite svjesni zamki romantičnih izlazaka u 21. stoljeću. Upravo to je otkrila Njujorčanka Lauren nakon ne baš tako dobrog spoja s bankarom Mikeom. Pa je njegovo pismo od 1.615 riječi objavila na internetu.

S.M.
09.12.2011 19:09

Sve počinje jednostavno - muškarac upozna ženu na koncertu klasične glazbe, pozove ju na spoj, spoj ne prođe baš najbolje, žena ignorira njegove učestale pozive i psihotične e-mailove i objavi njegovo pismo od 1.615 riječi na internetu!

Budite svjesni zamki romantičnih izlazaka u 21. stoljeću. Upravo to je otkrila Njujorčanka Lauren nakon ne baš tako dobrog spoja s bankarom Mikeom.

Kada Lauren nije uzvratila njegovim pozivima, Mike je pronašao na internetu njenu e-mail adresu i napisao joj poduže pismo u kojemu je objasnio zašto bi trebala ponovno izaći s njim.

Lauren je bila već toliko opterećena njegovom opsjednutošću da je cijelo pismo objavila na internetu.

U pismu je Mike napisao svašta. Od detalja koje je primjetio u njezinom ponašanju, do analize tko se kada i zašto ponaša na taj način.

Lauren se igrala s kosom, gledala ga često u oči, a na kraju mu je rekla da joj je drago što ga je upoznala. To su sve znakovi da ga želi ponovno vidjeti, smatra Mike.

"Igrala si se kosom. To je uobičajeni znak flerta. To čak piše i na Googleu", napisao je. Smatra da su srodne duše jer oboje vole klasičnu glazbu.

"Ne razumijem zašto ne želiš ponovno izaći sa mnom. Imamo mnogo toga zajedničko", stoji u pismu.