Play ponuda
Play ponuda
SKANDAL U SRBIJI

Kako su se žirafe našle usred homofobnog ispada

Jovanča je prava zvijezda među žirafama, a i šire. Kada je prije dvije godine stigao u centralnu Srbiju, vrijeme je stalo. Isto se dogodilo i proteklog vikenda kada je dobio suprugu. Vjenčanje Jovanče i Eme prekinulo je čak i gradsku sjednicu. Veselili su se svi osim srpske gay zajednice.

RTL/ 10.10.2012. u 18:15
Play ponuda

Ovo je priča o žirafi iz Teksasa koja je postala najpoznatija stanovnica centralne Srbije. Stanovnik zapravo - jer on je Jovanča, pravi, sad već dvogodišnji mačo frajer. A kad je stigao u Jagodinu, bio je to hit nad hitovima. Ljudi su u potocima tekli do njegove nastambe, političari držali govore, a klinci bježali iz škole.  

I taman kad je ova ultimativna srpska zvijezda pomalo pala u zaborav, živopisni načelnik Dragan Marković osmislio je novu foru koja će Jovanču vratiti na naslovnice. Naime, pronašao mu je ženu – pet godina stariju Emu, fetivu Beograđanku.   

No, zli jezici već su u novopečenoj ljubavi vidjeli brak iz interesa. I ne, nije jadna Ema sponzoruša, nego je osebujni jagodinski gradonačelnik njihovim vjenčanjem zapravo poslao poruku propaloj beogradskoj gay paradi.

"Šaljemo im poruku da u brak ulaze mužjak i ženka, a nikako dva mužjaka ili dva muškarca", rekao je Marković.

Ali čini se da ga je omiljeni Jovanča gadno osramotio. Novu ženu nije pošteno ni onjušio, ali zato je, onako s leđa, onjušio snimatelja.

"Nije gay, nego ga kamerman stalno snima zato mu je ovako prišao s leđa", izvlačio se jagodinski načelnik.

Jovanča se, pristojno povukao i ispao gospodin. Za razliku od nekih koji hodaju na dvije noge i prave se fini. Baš je taj Jovanča jedna uistinu posebna žirafa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi početak

U luksuznom domu s kuglanom i bazenom Lucija Šarić otkrila kako živi nakon Života na vagi

Play ponuda

Više s weba