Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uskoro nastupaju u Splitu

Kako vam se sviđa? Jasenko Houra i Mladen Bodalec nastavljaju nastupe pod drugim imenom!

Jasenko Houra i Mladen Bodalec nastupat će u Splitu na Fusion Festivalu, a na čijim je stranicama otkriveno pod kojim imenom će odsad nastupati bend

Image
B.M./ 18.7.2022. u 12:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jasenko Houra i Mladen Bodalec odsad će nastupati pod imenom Houra Grupa, otkriveno je to u najavi za Fusion Festival u Splitu, gdje su trebali nastupati kao Prljavo kazalište. No, sada se na službenim stranicama festivala grupa najavljuje kao Houra Grupa. U najavi je navedena biografija Prljavog kazališta, međutim bend je najavljen kao Houra Grupa.

Podsjetimo, početkom srpnja donesena je privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište. Tada nam je Jasenko Houra otkrio da oni još uvijek nisu dobili dokument u kojem stoji rješenje koje bi im zabranilo nastup pod imenom Prljavo kazalište.

'Ne mogu pričati o stvarima koje su trenutno u postupku, nitko od nas još uvijek ništa nije zaprimio, niti Bodalec niti odvjetnici. Novinari su došli do tih spisa, ali naši odvjetnici bi trebali taj dokument dobiti ovih dana. Trebamo vidjeti što uopće tu piše pa da onda na njega radimo prigovor. Može pisati i o Trećem svjetskom ratu', rekao nam je Jasenko Houra prije deset dana.

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Image
Sandra Simunovic/PIXSELL

Priča o kraju Prljavog kazališta medijski je započela u svibnju ove godine, kada je Jutarnji list objavio da je nastao razdor u grupi, a koji se dogodio nakon što je nastala navodna svađa osnivača Tihomira Fileša i Jasenka Houre. Navodno je sukob trajao dugo te je došlo do toga da više nema prostora za razgovor. Tada nam je, doduše, Jasenko rekao da se grupa nije i neće raspasti. "Ne znam ništa o raspadu grupe. Bend ide dalje. Ima li još netko tko će se usput upisati na 'Ružu Hrvatske' i 'Heroj ulice'? To nije istina i nije tako jednostavno. Mi počinjemo s probama i snimanjem. Znali smo da će se to dogoditi, znali smo da će krenuti s igrankama", rekao nam je Jasenko Houra kada smo ga pitali situaciji u bendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I bio je u pravu, jer Prljavci će nastaviti sa svirkama, no pod drugim imenom, barem dok se postupak pravomoćno ne okonča.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba