Play ponuda
Play ponuda
priručnik za zavođenje

Kako zavesti Hrvatice?

Novi priručnik za strance s uputama kako zavesti Hrvatice ponovno je pokrenuo pitanje koje muči i domaće dečke. Postoje li uleti koji nikad ne zakažu? Ako je vjerovati priručnku, Hrvatice kojima je dosta sramežljivih metro mekušaca, vole direktne upade, bez obzira na to koliko otrcano zvučali.

RTL/ 9.8.2012. u 17:35
Play ponuda

Tek je stigao iz Nizozemske. Ali Martin je već zamijetio prave ljepote Hrvatske. S novim vodičem u džepu i izgovorom najvažnijih riječi, stvari bi trebale ići lakše.

Ali na kakve to ulete padaju Hrvatice? Bit će da je trebao isprobati nešto svoje ili mu jednostavno ni najbolji savjet ne može pomoći, jer ovaj put nešto stvarno nije bilo u redu.

"Isprva sam zaista mislio da mi ova knjiga može pomoći jer sadrži mnogo uleta za različite tipove dečki, ali kad sam je isprobao, djevojka se uvrijedila. Mislim da je nisam upotrijebio na pravi način", rekao je Martin.

Bez obzira na sve šalabahtere i silnu tehnologiju, ni u ljudskom svijetu stvarno nije lako. Tako mužjaci, kao u dokumentarcima, moraju izvoditi svašta, kititi se i kočoperiti se na sve zamislive načine samo da zavedu ženku. I pitaju se ono vječno pitanje - postoji li pravi način koji nikad ne zakaže?

Zato naši turisti, ohrabreni novim vodičem, mogu probati s uletima koji, barem na papiru, kod domaćih cura zaista funkcioniraju. Što zvuči nevjerojatno jer su uleti uglavnom presmiješni i preotrcani. No možda u poplavi metroseksualaca žene žude za nekim tko će im stvarno uletiti, pa makar i s najotrcanijom forom na planeti. Ovisno o tome jeste li ekscentrični frajer.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Žena mu kupila kartu

Splitski poduzetnik leti u svemir

Play ponuda

Više s weba