Ostalo

Kakva kosica, kakav stil! Nives Ivanišević na radno mjesto povela najslađeg pomagača

Nives Ivanišević odnedavno radi vikend smjene na radiju od 8 do 16 sati. Kako je sama otkrila nedavno pred kamerama RTL Exkluziva, takve joj smjene više odgovaraju.

Tabloid.hr
01.03.2021 15:30

Supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića razniježila je prijatelje i pratitelje na Instagramu novom fotografijom sina Olivera.

Nives Ivanišević odnedavno radi vikend smjene na radiju od 8 do 16 sati. Kako je sama otkrila nedavno pred kamerama RTL Exkluziva , takve joj smjene više odgovaraju.

"S obzirom da je moj suprug dosta na putu, onda mi je lakše raditi tako vikendom, zapravo imam dva radna dana, a preko tjedna mogu više vremena provesti s djetetom što je meni užasno bitno.Kad čovjek ima bebu, onda ujutro je sve posvećeno bebi, hranjenje, igranje, druženje, presvlačenje i te neke stvari", otkrila je prelijepa voditeljica.

Oliver Ivanišević

(FOTO: Instagram)

Prošlog vikenda, po mnogima jedna od najljepših Hrvatica na posao je povela neodoljivog sinčića koji je pravi mamin pomagač.

Duga kosica bila je u prvom planu, kao i džemper sa zvjezdicama koji je maleni nosio, a kao uvijek, mama ga je fotografirala s leđa da mu se ne vidi lice.

"Hvala ti ljubavi mog života na svoj podršci i ljubavi koju mi daješ. Volim te", poručio je Goran nedavno i podijelio Nivesinu fotografiju s radnog mjesta. "Volim te", odgovorila mu je ona u komentarima.

Nives i Goran u braku su od 2017. Iako ne skrivaju koliko se vole, intimu od početka drže podalje od očiju znatiželjne javnosti. A čijim će stopama krenuti mali Oliver, to ćemo tek saznati.