Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DVOJNIK 'VELIKOG VOĐE'

Kakva prevara: Lažni Kim Jong-un nasamario Kineze

Glazbenik iz Hong Konga ovog je tjedna izazvao gužvu i smijeh kad je odjeven kao sjevernokorejski diktator šetao Hong Kongom.

Image
M.B./Hina/ 28.11.2013. u 14:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

HONG KONG - Posjet frizeru i malo šminke bilo je sve što je trebalo Howardu, glazbeniku iz Hong Konga, da se prikaže kao sjevernokorejski vođa Kim Jong-un.

Kad je sadašnji vladar Sjeverne Koreje naslijedio svog oca Kim Jong-ila prijatelji su počeli zadirkivati glazbenika australsko-kineskog podrijetla zbog sličnosti s novim "velikim vođom".

"Stalno smo se šalili - znaš trebao bi se odjenuti kao on i odsvirati par koncerata...Ipak sam ja glazbenik i živim od nastupa", rekao je Howard koji ne želi objaviti svoje prezime.

Prvog travnja odlučio je skratiti kosu, nabaviti odgovarajuću odjeću i otvoriti stranicu na Facebooku.

Howard (34) kaže da je stariji i viši od Kim Jong-una, te da ima deblje obrve i tanji je u struku ali se šali da će to promijeniti.

Ovog je tjedna izazvao gužvu i smijeh kad je odjeven kao sjevernokorejski diktator šetao Hong Kongom. Tijekom prolaska ulicama mahao je iznenađenim prolaznicima i pozirao, jednom i s pornografskim časopisom u ruci.

Od svog novog lika ima i financijsku korist. Jedna izraelska producentska kuća angažirala ga je za reklamu u kojoj imitira Kima koji odustaje od bombardiranja Izraela nakon što se najede hamburgera. Reklamu je na internetu pogledalo 400.000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dobio je ponudu i da s DennisomRodmanom snimi reklamu za pistacije, ali nije na vrijeme dobio radnu vizu za SAD.

Howard naplaćuje 650 dolara za pojavljivanje na zabavama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KADA GLUMCI TULUMARE...

Neki su i nakon 17 godina ostali isti: Ovako je partijala ekipa serije 'Zabranjena ljubav'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba