Play ponuda
Play ponuda
Prava pustolovina

Kakve nam je pikanterije u turskoj šoping avanturi ispričao Luka Nižetić?

Upustili smo se u šopingiranje u Turskoj s našim poznatim pjevačem. Pogledajte što je Luka rekao o odnosu s Natašom Janjić i kako se snašao u cjenkanju.

Tabloid.hr/ 6.5.2018. u 18:30
Play ponuda

"Halo ljubavi, je je...taman sam na bazaru - što hoćeš da ti uzmem? Ali ja ne mogu osam stvari, mogu jednu, dvije" objašnjava Luka Nižetićglumici Nataši Janjić, s kojom ga često spajaju, preko mobitela. 

"Meni ti više ništa u ovom poslu ne ide na živce" odgovorio je Luka na pitanje živcira li ga što ih stalno povezuju.  Dodao je kako se on i Nataša odlično slažu kada su u pitanju putovanja te da su super prijatelji. 

Ne postoji bolji način za opuštanje od stresne svakodnevice pa se Luka zaputio na istanbulski bazar-  prvi i najveći shopping centar na svijetu. 


"Ja sam inače ljubitelj istočnjačke hrane. Ovo mjesto je crkva začina i gastronomije, jako mr veseli. Guštam u tim mirisima!" ističe.

Naš je glazbenik pronašao jasminov čaj koji je, ako je za vjerovat prodavaču, odlična anti-aging metoda. " Ovoga ću uzeti kilu" našalio se. 

Image
Foto:
Image

Na ovoj se tržnici može pronaći doslovno sve pa je ovdje Luka svladao i vještinu cjenkanja. 

"Uspijem spustiti nešto, ali kažu mi da se stvari mogu spustiti sa 100 na 20. A ja mislim da ako sam spustio na 80 da je to vrh vrhova " izjavio je Luka koji mora nastaviti vježbati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba