Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Lepeza gatara i vizionara

Kakvu su 2013. proroci predvidjeli svjetskim superzvijezdama?

Na internet i YouTube je već stigla nikad veća legija proroka koji, htjeli vi to ili ne, nude svoje vizije o 2013. godini. Lepeza gatara i vizionara je zaista šarolika, a zajedničko im je jedno - svi su u pravu. Što su sve nezamislivo predvidjeli za nas obične smrtnike, a što za svjetske superzvijezde?

RTL/ 6.1.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova godina je stigla i pošteno je proslavljena. Što samo znači da je počela sezona ostvarivanja proročanstava. Pustite na stranu to što si sami u ovoj 2013. želite jer ovi su vidoviti ljudi već sve odredili i predosjetili.

Sve je zapisano tamo gore. Saturn će izroniti iz Jupiterove sjene i otkriti... dosad skrivenu sex snimku Arnolda Schwarzeneggera kojemu će sve mračne tajne u 2013. isplivati na površinu.  

Proročanstva idu toliko daleko da se primjerice tvrdi da će Adam Levine iz Maroon 5 sudjelovati u teškoj prometnoj nesreći ili da će Lady Gaga ove godine javnosti otkriti kako boluje od vrlo teške bolesti.

Justin Bieber će se oženiti u tajnosti, ali imat će razloga za brigu jer iz pelena je stasala opasna konkurencija.

Obožavateljice, bolje vam je da sjednete prije objave proročanstva ovog pouzdanog proroka.

"Reći ću vam jednu stvar. Osjećam da će se raspasti. One Direction ide u pet različitih smjerova, a tri od tih smjerova su 'gej'. Imam osjećaj da će jedan od dečki iz One Directiona i jedan od dečki iz The Wanted imati romantične spojeve u 2013. Navodno", izjavio je Vidoviti Cuchifritos.

Ako mislite da su junaci ovog priloga jedini kozmičkom rukom blagoslovljeni vidovnjaci, to bi se vrlo brzo moglo promijeniti. Prigrlite paranormalno u sebi.

Više pogledajteu ovom neobičnom prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakva priča!

'U studentskoj sobi s dvije rašpe i jednim gelom': Jana je počela od nule, a danas je njezin brend prisutan u 23 zemlje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba