Ostalo

Kandidat doveo Petra Grašu do suza: ''Vi ste dokaz da Bog postoji''

Avantura duga deset tjedana došla je do svog kraja. Kandidati će sutra dati sve od sebe kako bi zablistali, a jedan od njih će rasplakati gostujućeg člana žirija

Tabloid.hr
01.04.2017 14:39

U finalnoj emisiji showa ''Nikad nije kasno'' 12 kandidata se bori za novčanu nagradu od 50 tisuća kuna i pjesmu koju će za njih napisati Tonči Huljić . Gostujući žiri u zadnjoj emisiji su Nina Badrić i Petar Grašo .

Nakon izvedbe kandidata Krešimira Baričevića , Grašo ga je kroz suze pohvalio. ''Ja ću se sad vjerojatno rasplakati prvi put u svojih dvadeset godina, ne znam čime ste se bavili, ne znam da ste na ulici svirali, ali toliko ste ljubavi donijeli.''

''Zaboravimo mi muzičari zašto muzika služi, a služi da čini ljude boljima. Vi ste dokaz da Bog postoji.'', izjavio je Grašo, a Nina Badrić mu je potom dodala maramicu da obriše suze.

Nina Badrić i Petar Grašo

Glasine da se Grašo sprema na vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović, ipak su daleko od istine. Joško Čagalj izjavio je da će se srušiti od sreće kad Grašo najavi da će se oženiti. ''I ja ću se srušiti'', kazao je kroz smijeh Grašo.