Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOJA JE IZVUKLA DEBLJI KRAJ?

Kandidatkinja nasrnula na Vanju

Atmosfera u Hrvatskom Top modelu postaje sve napetija. Zbog čega je natjecateljica fizički nasrnula na Vanju, tko je izvukao deblji kraj, a tko je napustio show, ne propustite pogledati na RTL Televiziji 24. listopada u 20 sati.

Image

Hrvatski Top Model by Vanja Rupena Hrvatski Top Model Vanja Rupena

RTL/ 23.10.2010. u 9:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I četvrta epizoda ‘Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena' prepuna je iznenađenja, što za natjecateljice, što za gledatelje. Iz hrvatske metropole djevojke su se zaputile na Brijune, a tamo su ih čekali zanimljivi modno-glumački zadaci.

Nakon što su se smjestile, djevojke je na Brijunima, uz Tihanu Harapin-Zalepugin, dočekala i instruktorica glume.

Zadatak koji su dobile bio je naučiti izražavati emocije kroz glumački trening, što bi im trebalo pomoći u daljnjem natjecanju i poslu modela. Isprva djevojke zadatak nisu shvatile ozbiljno - sve im je bilo smiješno i nisu se mogle opustiti.

No nakon što su odabrale glumačke vježbe i emocije koje žele naučiti izražavati, prihvatile su izazov i uživjele se u svoje uloge. Učile su tekst i pripremale se kako izraziti zadanu emociju instruktorici glume i Tihani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim novog iskustva, taj ih je dan čekao još jedan zadatak. Pozvane su u brijunski Mediteranski vrt, gdje su saznale da je vrijeme za casting, nakon kojega će jedna od njih dobiti posao i fotografirati se za Gala magazin. Neobičan casting mnoge je zgrozio budući da su morale na sebe navući jutenu vreću i nositi je kao vrhunski komad dizajnerske odjeće. Jedna od djevojaka ipak je oduševila urednicu Gala magazina i tako dobila posao.

Nakon što su ispunile raznolike i neobične zadatke na Brijunima, kandidatkinje 'Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena' vratile su se u Zagreb pune lijepih utisaka.

Upravo se čita

Image
brak na prvu

Nikada burnija svađa, Saša vikala iz petnih žila: 'Nemoj mi nuditi ništa, ponašaj se kao da ne postojim'

A umjesto da se u slobodno vrijeme druže, cure su se opet svađale. Ovaj put za to je bila kriva uginula žaba u torbi jedne od djevojaka. Kandidatkinja je dobila 'slom živaca' kada je iz torbe izvukla mrtvu žabu. Naravno, odmah je posumnjala tko joj je mogao takvo što učiniti i svađa je počela.

No nije to bio jedini sukob. I na dan ispadanja došlo je do svađe, ali i fizičkog obračuna, i to između Vanje Rupene i jedne od kandidatkinja. Zbog čega je natjecateljica fizički nasrnula na Vanju, tko je izvukao deblji kraj, a tko je napustio show, ne propustite pogledati na RTL Televiziji 24. listopada u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više doznajte u videoprilogu, a sve o Hrvatskom Top modelu na straniciwww.topmodel.rtl.hr.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba