Ostalo

Ona kao da ne stari! Ljupka Gojić Mikić oduševila fotografijama s plaže

Ljupka je objavila fotografije na kojima pozira u badiću, jednu iz sadašnjosti na kojoj je s najmlađom kćeri, a dvije iz prošlosti sa starijim kćerima koje su nastale prije nekoliko godina.

RTL.hr
23.04.2022 12:00

Bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić posljednjih je godina svjetske modne piste zamijenila mirnijim obiteljskim životom. S pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli detalje iz svog i života svoje obitelji. Tako je prije nekoliko dana s kćerima otišla na odmor u toplije krajeve, a fotografija njihovih avantura ne nedostaje.

Mnoge su posebno oduševile fotografije s plaže. Ljupka je, naime, objavila fotografije na kojima pozira u badiću, jednu iz sadašnjosti na kojoj je s najmlađom kćeri, a dvije iz prošlosti sa starijim kćerima koje su nastaleprijenekoliko godina, no razlika na njima kao i da ne postoji.

"Pronađi razliku", napisala je Ljupka uz objavu.

Fotografije su odmah potaknule brojne komentarepratitelja. I dok su mnogi govorili da se čini kao da je za bivšu manekenku vrijeme stalo, drugi su mislili kako Ljupka želi otkriti da je trudna.

"Opet si trudna?", upitala ju je obožavateljica.

"Ne, samo previše volim jesti", ubrzo je odgovorila poduzetnica i tako odagnala sve glasine.