Play ponuda
Play ponuda
Pronađite razliku

Ona kao da ne stari! Ljupka Gojić Mikić oduševila fotografijama s plaže

Ljupka je objavila fotografije na kojima pozira u badiću, jednu iz sadašnjosti na kojoj je s najmlađom kćeri, a dvije iz prošlosti sa starijim kćerima koje su nastale prije nekoliko godina.

Image
Foto: pixsell.hr
RTL.HR/ 23.4.2022. u 12:00
Play ponuda

Bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić posljednjih je godina svjetske modne piste zamijenila mirnijim obiteljskim životom. S pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli detalje iz svog i života svoje obitelji. Tako je prije nekoliko dana s kćerima otišla na odmor u toplije krajeve, a fotografija njihovih avantura ne nedostaje.

Mnoge su posebno oduševile fotografije s plaže. Ljupka je, naime, objavila fotografije na kojima pozira u badiću, jednu iz sadašnjosti na kojoj je s najmlađom kćeri, a dvije iz prošlosti sa starijim kćerima koje su nastale prije nekoliko godina, no razlika na njima kao i da ne postoji. 

"Pronađi razliku", napisala je Ljupka uz objavu. 

Fotografije su odmah potaknule brojne komentare pratitelja. I dok su mnogi govorili da se čini kao da je za bivšu manekenku vrijeme stalo, drugi su mislili kako Ljupka želi otkriti da je trudna.  

“Opet si trudna?”, upitala ju je obožavateljica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

“Ne, samo previše volim jesti”, ubrzo je odgovorila poduzetnica i tako odagnala sve glasine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sonja Dvornik

I ONA IZA SEBE IMA JAVNU LJUBAVNU PRIČU! Znate li kako izgleda sestra trenutno najpoznatije Splićanke?

Play ponuda

Više s weba