Play ponuda
Play ponuda
ZAGONETNI TRBUŠČIĆ

Kate Moss i Jamie Hince čekaju bebu?

Dok manekenka trčkara po tajlandskim plažama, mediji prenose informacije o njezinoj trudnoći, a ona ih ne želi komentirati.

Image

kate moss kate moss

D.K./ 5.1.2009. u 14:12
Play ponuda

TAJLAND - Jedna od najpoznatijih svjetskih mršavica iznenadila je javnost trbuščićem koji joj se nazire ispod haljinice, čime je započela glasine o trudnoći. Uživajući s dečkom Jamiejem Hinceom, slavna manekenka otišla je potražiti kutak za sebe, ali su je agilni paparazzi pronašli na drugom kraju svijeta, a njihovi se urednici raspisali o još jednoj "celebrity trudnoći".

Kate Moss još uvijek nije komentirala navode o prinovi, ali je prijateljima, prenosi The Sun, prošlog mjeseca rekla kako su brojne priče o njezinom drugom djetetu "čista glupost". Ljepotica, naime, ima sedmogodišnju kćer Lilu Grace koju se svim silama trudi držati podalje od medija, a koju je dobila u vezi s urednikom Jeffersonom Hackom.

Kate u glazbenim vodama?

Iako nije htjela odgovoriti na pitanja o proširenju obitelji, Kate je u jednom od posljednjih intervjua najavila novi medijski pothvat - kad navrši 35 godina, što će biti u ovoj godini, želi izdati svoj prvi album. Na njemu će, naravno, surađivati s dečkom, a u glazbenoj priči sigurno će joj pomoći i glazbeno/ljubavno iskustvo s posrnulim rockerom Peteom Dohertyjem, kojem se u nekoliko navrata, za vrijeme ljubavne idile, pridružila na pozornici i zapjevala.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LIJEPA TARA

Što se dogodilo s pjevačicom grupe Karma? Otišla je na vrhuncu karijere, a onda se odlučila vratiti glazbi

Play ponuda

Više s weba