Play ponuda
Play ponuda
PRINOVA U OBITELJI

Kate Moss trudna tri mjeseca

Dok ljepotica izbjegava medije, njezini prijatelji potvrđuju kako s glazbenikom Jamiejem Hinceom čeka dijete te da je, naravno, presretna.

Image

kate moss kate moss

D.K./ 17.2.2009. u 8:51
Play ponuda

LONDON - Prijatelji slavne manekenke reagirali su na brojna šuškanja o njezinoj navodnoj trudnoći i britanskim medijima potvrdili kako s dugogodišnjim dečkom, glazbenikom Jamiejem Hinceom, očekuje dijete. 35-godišnja manekenka u trećem je mjesecu trudnoće, a trebala bi roditi u kolovozu, a o prinovi još ne želi javno govoriti.

Kate Moss već ima jedno dijete - kćer Lilu Grace, koju je prije šest godina dobila u kratkoj vezi s izdavačem Jeffersonom Hackom. Svoju mezimicu vrlo rijetko pokazuje u javnosti te o njoj izbjegava govoriti u intervjuima: "Ako sam ja poznata, to ne znači da moja kći želi isto. Ona uživa gledajući maminu karijeru, ali to ne znači da svakog tjedna treba biti u novinama".

Priča se kako će zbog prinove Kate Moss i Jamie Hince uskoro stati pred oltar - zajedno su nešto više od godinu dana, a on ju je navodno spasio od "problematične veze" s Peteom Dohertyjem, kojom je godinama punila tabloide.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NESTANAK MARIJANE SEIFERT

Prijatelj Marijanina oca o agoniji koju obitelj prolazi: 'Njezina majka stalno govori da ne zna hoće li preživjeti sve ovo'

Play ponuda

Više s weba