Play ponuda
Play ponuda
ČETVRTA SREĆA?

Kaže da mu je dosta sponzoruša i nemoralnih djevojaka: Ante Gotovac ljubi 25 godinu mlađu manekenku?

Par je tri dana bio po restoranima i kafanama gdje su pili i jeli, a nakon zajedničkog vikenda, Medina se vratila u Tusku.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 3.10.2020. u 10:00
Play ponuda

Nekadašnja reality zvijezda, 50-godišnji Ante Gotovac, ponovno ljubi mlađu djevojku i to manekenku. Njegovo je srce ovog puta osvojila 25 godina mlađa Medina koja je rodom iz Bosne i Hercegovine, a kako piše 24 sata, već godinama snima editorijale u Istanbulu. 

Medina je prošli vikend provela u Zemunu kod Gotovca gdje on živi već nekoliko godina. Par je tri dana bio po restoranima i kafanama gdje su pili i jeli, a nakon zajedničkog vikenda, Medina se vratila u Tusku.

Kako je otkrio za 24 sata, Antu je Medina osvojila jednostavnošću i atraktivnim izgledom te time što je 'normalna djevojka neupitna morala'. Ante se prijatelju požalio da mu je dosta sponzoruša pa ga je Medina uspjela u potpunosti osvojiti.

Medina je za Antu četvrta sreća što se ljubavi tiče jer je, nakon Simone, ljubio Beograđanku Nađu koja je također bila 25 godina mlađa od njega, a prije nje je kratko bio u braku s 38-godišnjom Jelenom Miljuš.

To je za Antu bio treći propali brak, a osim s Jelenom i Simonom, bio je u braku i sa Zagrepčankom Ines s kojom ima dvije kćeri.
Navodno je u dobrom odnosu samo sa Simonom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
baš se potrudila

Izrasla u pravu ljepoticu: Kći Ive Majoli napunila 14 godina, mama joj priredila tulum u Halloween duhu

Play ponuda

Više s weba