Play ponuda
Play ponuda
Prava slavljenica

Sjećate li se Simonine i Antine Gabrijele? Proslavila je 16. rođendan i izrasla u pravu ljepoticu

Djevojka je, zahvaljujući svojim roditeljima, odrasla pred kamerama, a brojni obožavatelji komentirali su kako je Simonina nasljednica izrasla u pravu ljepoticu

Image
Foto: Jurica Galovic/Pixsell
RTL.HR/ 6.4.2022. u 13:45
Play ponuda

Simona Mijoković, bivša manekenka, starleta, pjevačica i reality zvijezda koja je nekada bila poznata kao Simona Gotovac, danas živi potpuno drugačiji život u susjednoj Austriji u koju se preselila zbog ljubavi prema suprugu. 

Ponosna majka četvero djece ne krije da u toj ulozi uživa maksimalno, a na društvenim mrežama ponosno ističe i kako je već godinama posvećena Bogu. Iako je nekada iste koristila isključivo za promociju novih pjesama i objavljivanje fotografija na kojima pozira u provokativnim izdanjima, Simona sada rijetko kada s pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života. 

Ovaj put napravila je iznimku pa objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom najstarijom kćeri Gabrijelom koja je u utorak proslavila 16. rođendan. 

'Želim ti svetost, želim ti nebo, želim sve više Gospodina u životu tvome. Da koračaš, da s njim dišeš, da u njemu činiš svako djelo milosrđa. Neka te istina i milost čuvaju u vječnoj ljubavi. Ljubavi Božjoj. Sretan ti 16. rođendan djevojčice moja. Volim te do neba i natrag, beskrajno", napisala je Simona u opisu fotografije na kojoj pozira s Gabi. Djevojka je, zahvaljujući svojim roditeljima, odrasla pred kamerama, a brojni obožavatelji komentirali su kako je Simonina nasljednica izrasla u pravu ljepoticu. 

Inače, Simona se za Stanislava Mijokovića udala se u svibnju 2016. Zajedno imaju troje djece sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu dok iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima kći Gabrielu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
ludo zaljubljena

Simona Mijoković: 'Svaki dan sa suprugom je dar s neba'

Image
ludo zaljubljena

Simona Mijoković: 'Svaki dan sa suprugom je dar s neba'

Turbulentni brak s Gotovcem okončala je 2010. godine, a oboje su nakon toga pronašli nove živote u vjeri te danas tvrde kako su bliski i prijatelji.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA LJUBAV?

Ekskluzivne fotografije: Još jedna fatalna plavuša zavela Nikolu Pokrivača nakon brzinskog prekida s Ecijom Ivušić

Play ponuda

Više s weba