Ostalo

Kći Đorđa Balaševića otkrila u kakvom je stanju glazbenik: 'Na vezi smo s liječnicima svaki dan'

Đorđe Balašević prošli je tjedan doživio srčani udar, a sad se o njegovom stanju oglasila kći Beba

Tabloid.hr
18.11.2019 16:17

Prošli je tjedan Blic objavio da je Đorđe Balašević završio u bolnici zbog infarkta zbog čega je i otkazao koncert u Kragujevcu. Nedugo zatim oglasio se njegov sin Aleksa i objasnio kako je stanje njegova oca dobro te poručio kako se može čak i "boriti u ringu."

Međutim, njegova kći Beba danas je na Facebooku otkrila što se zapravo događa sa omiljenim pjevačem. Iz njezinog statusa može se zaključiti da je još uvijek u bolnici.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno malo štrecnemo... Iako smo na vezi sa doktorima cijeli dan, i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono. E, a tih trenutaka se nakupilo do sada već priličan broj... U najvećoj mjeri od novinara. Ljudi koji su htjeli pružitipodršku uglavnom su pisali, razumijevajućida možda i nismo baš u situaciji da pričamo", započela je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dakle, tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatnonajviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine... I sve nas zajedno sa njim. Novine kažu da ga OBITELJ NE SMIJE POSJEĆIVATI -Smije", napisala je između ostalog te dodala da će sve informacije obitelj dijeliti direktno.