Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BILA I FANI STIPKOVIĆ

Kći našeg proslavljenog nogometaša diplomirala u Madridu! Nikola Jurčević pohvalio se uspjehom: 'Čestitke'

Laura Jurčević završila je studij u Madridu pod pokroviteljstvom Real Madrida. Specijalizirala se za sportski menadžment

Image
A.Š./ 16.6.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlađa kći bivšeg trenera Dinama i nogometnog reprezentativca Nikole Jurčevića, Laura Jurčević, svoju je obitelj ovih dana svakako učinila ponosnom. Naš nogometni trener na Instagramu pohvalio se njezinom diplomom, odnosno Laura je završila diplomski studij u Madridu. Naime, magistrirala je na prestižnom sportskom studiju, koje je pod pokroviteljstvom kluba Real Madrid, a na kojem se specijalizirala za smjer sportski menadžment.

Svečana promocija studenata održala se na vanjskom dijelu stadionskog kompleksa slavnog nogometnog kluba. Na promociji je bila cijela obitelj - njezina majka i otac, sestra Lana i njezin sin Aleksandar. Koliko je ponosna na sestru, pokazala je i Lana te podijelila obiteljske fotografije na Instagramu, a vidi se kako je obitelj Lauri bila podrška tijekom cijelog studija.

Magistrica je za ovu prigodu bila sva u bijelome - odlučila se na elegantan prsluk i bermude, a nosila je bijele sandale na platformu. Na svečanu dodjelu diploma stigla je i sportska novinarka Fani Stipković, koja je mladoj Lauri mnogo pomogla oko stručne prakse u Madridu. Ona, Laura i Lana pozirale su u jednom madridskom restoranu, a Fani joj je čestitala na uspjehu. Preddiplomski studij Laura je završila na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a potom je odlučila kako daljnje obrazovanje želi nastaviti u inozemstvu. U slobodno vrijeme bavi se stiliziranjem.

"Otac se nije posebno miješao u odabir posla ili obrazovanja. Cijela je obitelj usredotočena na sport i to je bio prirodan odabir", rekla je Laura prošle godine u intervjuu za Večernji list.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gotovo je

Ana Bučević potvrdila da se rastaje nakon sedam godina braka: 'Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba