Ostalo

Kerum Casanova

Ne znamo što po pitanju političke apstinencije od seksa misli Željko Kerum, splitski gradonačelnik o čijem se zavodničkom umijeću ovih dana raspravlja i na sudu!

D.K.
10.02.2011 18:13

Na jučerašnjem ročištu, Snježana Mehun i Vlatka Pokos spominjale su ga na sva zvona, iako uopće nije dio sudskog spora, a na temelju njihovih iskaza možemo zaključiti samo jedno - riječ je o totalnom zavodniku!

On je neustrašiv na cesti, pravi je kavalir, a kad treba, zna i zapjevati! Željko Kerum ovih je dana u ustima Vlatke Pokos i Alke Vuice, ljutih protivnica koje u sudnici neprestano spominju njegovo ime, a u priču se uključila i Snježana Mehun. Tako je splitski gradonačelnik ni kriv ni dužan završio u ljubavnom sendviču!

Zaraćene strane nikako se, naime, ne mogu dogovoriti koja od njih se s Kerumom družila na jahti, kojoj je platio cipele, a koja s njim uopće nema nikakve veze!

Ne znamo samo kako na stalno spominjanje Keruma u sudnici reagira Fani Horvat. U vrijeme o kojem Vlatka i Alka pričaju nisu se ni poznavali, ali takvih koketnih trenutaka u kojima Željko Kerum ne može odoljeti ljepšem spolu navodno ima i još!

Ovaj moćni muškarac o cijeloj priči barem zasad mudro šuti. U njegovo ime zasad govore drugi, uglavnom u sudnici koja je postala pravo estradno poprište, s daškom drame koje se ne bi posramila ni Šeherezada!