Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velika romansa

Svi su im prognozirali kraj, no oni su jači no ikada! Kerum i Fani uskoro slave desetu godišnjicu

Zvonimir Kerum primio je sakrament Svete pričesti, a njegovi ponosni roditelji objavili su obiteljsku fotografiju. Željko Kerum pucao je od ponosa zbog svog nasljednika

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Barbara Marinović/ 16.5.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete", objavio je prije 12 godina Željko Kerum u legendarnom televizijskom istupu. Objavu preljuba, razvoda i prinove koja stiže Kerum je odradio pod svojim uvjetima - i kao nitko dosad. Poštenim priznavanjem nepoštene rabote Željko je zaradio i poneke simpatije jer je, u svakom slučaju, napravio ono što dosad u Hrvatskoj nije napravio nitko.

I iako su njemu i njegovoj mladoj djevojci tada mnogi prognozirali neslavan kraj, Kerum i Fani jači su no ikada. Pokazao je to splitski političar objavivši fotografiju sa svojom suprugom i njihovo troje djece, a nakon što je njihov sin Zvonimir primio sakrament Svete pričesti. Ponosno je poručio: "Danas je moj sin Zvonimir primio sakrament Svete Pričesti. Neka mu je sa srećom i neka ga dragi Bog čuva".

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

Objavu su popratile lijepe želje i pozdravi, a mnogi su primijetili i eleganciju gospođe Kerum, koja je poznata kao jedna od najbolje odjevenih Splićanki. Pažnju su, ipak, ukrala preslatka djeca para - djevojčica Eleonora i braća Zvonimir i Frane.

Bračni par Kerum iduće će godine, inače, proslaviti desetu godišnjicu braka. Nakon što je Kerum priznao njihovu romansu, razveo se i uplovio u vezu s Fani, a ljubav su ozakonili 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Rimu. Unatoč svim burama kroz koje je Kerum plovio tijekom svog poslovnog i političkog života, ništa nije uspjelo narušiti njihovu jaku zajednicu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba