Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČEKA DIJETE S LJUBAVNICOM

Kerum: Napuštam suprugu!

Splitski gradonačelnik je, ničim izazvan, na TV Dalmaciji izjavio kako se rastaje od supruge jer je već pet godina u vezi s drugom ženom s kojom čeka dijete.

Image

kerum skup kerum

M.B./ 19.10.2009. u 20:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SPLIT - Splitski gradonačelnik Željko Kerum je u ponedjeljak navečer, ničim izazvan, na TV Dalmaciji objavio da se rastaje od supruge Ankice i napušta obitelj jer je već pet godina u vezi s drugom ženom s kojom čeka dijete.

Kako je i sam priznao, riječ je o Fani Horvat, 24-godišnjoj Splićanki koja navodno studira na Zagrebačkoj školi za menadžment, kao i Kerumova kći Neva. 

"Žao mi je zbog svega što je zbog toga proživjela moja supruga i moja obitelj, ali tako je kako je. Odabrao sam ovaj način da tu ne bude nikakvih manipulacija, da zaštitim svoju obitelj, i više nikad neću ničim ovo komentirati", rekao je Kerum.

Inače, Kerum je 19 godina u braku u kojem ima dvoje djece, a priznanje je uslijedilo nakon što je punih sat vremena mirno govorio o gradskim projektima.

Prema pisanju medija, imovinska kartica Fani Horvat prilično je  izdašna i to zahvaljujući upravo Kerumu. Budućoj majci svog djeteta Kerum je navodno kupovao automobile, kuće, stanove, a Fani već posjeduje najmanje deset poslovnih prostora i zapošljava četrdesetak ljudi.

S Kerumom je praktički i živjela u stanu u trgovačkom centru Joker, a stan je, pak, u stopostotnom vlasništvu Ankice Kerum.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POKAZALA ČARI NA ČIOVU

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vlatkica u toplesu i ilegali

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba