Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NIJE POVEO FANI

Kerum 'nestao' iz Splita

Splitski gradonačelnik prepustio je upravljanje gradom svom zamjeniku i otišao na odmor i to bez Fani Horvat. Kerumov zamjenik Jure Šundov kratko poručuje: "Ljubav je ljubav".

M.B./RTL/ 21.10.2009. u 16:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SPLIT - Nakon priznanja preljuba, splitski gradonačelnik Željko Kerum dao je petama vjetra. Uzeo je, naime, četiri dana godišnjeg odmora, a grad je ostavio svom zamjeniku Juri Šundovu.

Prema posljednjim informacijama, doputovao je u Zagreb gdje su ga fotoreporteri uhvatili kako sjedi sam u hotelu Regent Esplanade. Iako se nagađalo da je s njim otišla i njegova mlađahna i trudna djevojka Fani Horvat, čini se kako se 24-godišnja Splićanka od nasrtljivih novinara skrila u stanu svoje majke u Splitu.

S druge strane, Kerumov zamjenik Jure Šundov tvrdi kako njegov šef nije "ni prvi ni zadnji političar koji će se razvesti i kojem se ovo moglo dogoditi".

"Ljubav je ljubav", zaključuje Šundov.

No, dok se novopečeni par ne pojavi u javnosti, mediji nagađaju koliko bi Keruma moglo koštati priznanje da napušta suprugu s kojom je u braku već 20 godina. Naime, iako je tvrdio da njegovo carstvo vrijedi pola milijarde eura, u imovinskoj kartici  naveo je da je težak tek 132 milijuna kuna.

Više u prilogu Dragane Eterović.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba