Ostalo

Kićina crna žena godinama nastoji dokazati da je Miroslav Ilić otac njezinog sina: 'Loš čovjek, laže svijet'

Mirjana Antonović bila je velika ljubav preminulog Kiće Slabinca.

Tabloid.hr
14.11.2020 16:30

Mirjana Antonović , koju je Kićo Slabinac opjevao u svom najvećem hitu "Zbog jedne divne crne žene" , obratila se kritičarima preko Facebooka.

Podsjetimo, nakon smrti slavonskog slavuja, počelo se ponovno pisati o ženi koja ga je potaknula da napiše ovu legendarnu pjesmu, a zatim se i sama Mirjana oglasila na Facebooku kako bi izrazila žaljenje za Kićom te sućut njegovoj obitelji.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dragi moji prijatelji. Javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog coveka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo u ne bu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost to se nije desilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni.
Saučešće njegovoj porodici", poručila je Mirjana.

Ipak, njezina sljedeća objava bila je obračun s kritičarima.

"Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu.

Miroslav Ilić

(FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete", poručila je Mirjana.

Radi se o poznatom pjevaču Miroslavu Iliću za kojeg Mirjana tvrdi da je otac njezinog sina te to već godinama pokušava dokazati.