Ostalo

Emotivni Kiki Rahimovski plakao dok je pričao o Akiju: 'Nismo imali klasičan odnos, ali ne moraju ljudi...

'Tata je sretan, znam da je sretan što sam ovdje', izjavio je Kiki Rahimovski

L.K.
08.02.2022 13:45

Kiki Rahimovski još se nalazi u Republici Sjevernoj Makedoniji gdje je otputovao odmah nakonočevog pogreba na zagrebačkom Mirogoju. Tom prilikom je otvoreno govorio o odnosu s ocem Akijem Rahimovskim te je otkrio zašto je otišao u očev rodni grad Skopje za Backstage .

"Sada se može reći da mi je srce cijelo. Mislim da sam ovdje došao s razlogom, sretan sam ovdje, ali su mi osjećaji pomiješani, tuga i sreća. Osjećao sam potrebu doći u Makedoniju odmah nakon očevog sprovoda, da budem sa svojom obitelji s očeve strane", poručio je Kiki Rahimovski.


Razlog zbog kojeg nije išao u Skopje

"Nekim dijelom i moja krivica, nekim dijelom i krivica malog mog tate ludog. Bitno je da sam ovdje. Tata je sretan, znam da je sretan što sam ovdje. Zašto sve to tako mora biti... Konfuzija mi je, toliko sam ljubavi tu dobio, žao mi je što nisam prije došao", rekao je 40-godišnjak u suzama objašnjavajući zašto nisu dolazili u Skopje.

Pročitajte još
Kiki Rahimovski o svom velikom ocu: 'Koji put sam imao osjećaj da sam ja njemu otac. Nadam se da sam...
Kiki Rahimovski

(FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL)

Pročitajte još
Kiki Rahimovski objavio snimku s Akijem: Još jedna nedjelja bez tebe, tatko...'

Odnos Akija i Kikija kao oca i sina

"Tata i ja nismo imali klasičan odnos oca i sina zbog koncerata. Ja sam svirao, on je svirao.Nismo imali klasičan odnos da se svaki dan čujemo i to. Imali smo nekih trzavica zbog toga, meni je bilo jako teško shvatiti u to vrijeme, još dok je bila Jugoslavija, kako možeš vidjeti tatu na TV-u. Kako sam se počeo baviti glazbom, i ja sam počeo raditi greške kao tata. Shvatiš da to nije tako lako", priznao je Akijev sin Kiki.

"Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se.Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju glazbu, a ni ja u njegovu", dodao je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.