Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kakvi prizori!

Klapa Rišpet na brodu pod zvjezdanim nebom, održala koncert za pamćenje uz pratnju 300 brodica iz Istre!

Rakaljska uvala Luka bilo je mjesto na kojem se proteklog vikenda održao koncert za pamćenje 'Usidri se za Rišpet 2021.'

Image
Foto: Studio 11
PR/Tabloid.hr/ 27.7.2021. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članovi klape Rišpet za svoje fanove pripremili su nešto vrlo posebno. Svi oni koji su željeli biti na ovom koncertu pod zvjezdanim nebom, to su mogli isključivo sa svojim brodicama, te su tako imali prilike uživati u najljepšim klapskim izvedbama. Klapa Rišpet pjevala je sa centralnog broda na kojemu su se nalazili, okruženi sa mnoštvom manjih brodica, a sve to bio je jedinstveni prizor. 

Image
Foto: Studio 11
Image
Studio 11

(FOTO: Studio 11)

Preko 300 brodica, došlo je na ovu nezaboravnu noć, a posjetitelji su bili ne samo iz cijele Istre, nego i susjednih Cresa, Lošinja...

'Ovaj koncert bio je nešto u čemu smo toliko uživali, da se riječima ne može opisati. Sva ona vesela, nasmijana, odlično raspoložena lica naše publike, lijepa je uspomena koju nosimo sa ove večeri. Velika čast je pjevati na jednom ovakvom koncertu kao što je 'Usidri se za Rišpet 2021.' Jedva čekamo ponovno doći, družiti se sa našom publikom i stvoriti nove trenutke za pamćenje', poručili su članovi Rišpeta.

Pjevali su se najveći hitovi Rišpeta, a na aktualnoj pjesmi 'Cukar' dogodila se i spontana bakljada sa brodica, dok su za sam kraj članovi klape izveli pjesmu u čast Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti', uz pratnju vatrometa. Ono što je svakako zanimljivo je, kako je klapu Rišpet po prvi puta u Rakalj, doveo Stjepan Hauser, 2017. godine, kada se otvarala pješačko – biciklistička staza, a od tada pa sve do danas traje ljubav istarskog mjesta i klape.  Nakon toga, uslijedili su tradicionalni ljetni koncerti, a sve je kulminiralo ove godine, doista najimpresivnijim morskim koncertom do sada, koji je trajao više od dva sata.

Članovi klape Rišpet ovoga ljeta ubacili su u najveću radnu brzinu na radost svoje brojne publike, te uspješno nižu koncerte jedan za drugim. Podsjetimo kako su na nedavno održanom Splitskom festivalu, oduševili sve prisutne novom pjesmom 'Cukar', koja je u kratko vrijeme osvojila kako srca publike, tako i struke, što ni ne čudi, obzirom na dosadašnje uspjehe. Nakon spomenutog spektakla u Rakaljskoj uvali, klapa Rišpet imati će koji dan odmora i uživanja u morskim radostima, a onda ponovno kreću radno.
Tako će ih publika moći gledati i slušati uživo na sljedećim koncertima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

01.08., Betina

14.08., Virovitica

15.08., Fara – Kostel, Slovenija

28.08. Lipovljani

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Nemojte puno razmišljati, prepustite se najljepšim klapskim hitovima i neka vam ovo ljeto bude slatko poput 'Cukra' uz jednu jedinu Klapu Rišpet!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba