Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA RTL EXKLUZIV

Dečki iz Klape Rišpet euforični uoči koncerta: 'Nema do naše muške ljubavi, mi imamo svoje zakone'

Klapa Rišpet uvijek prirede nezaboravnu večer prepunu emocija, a vijest o njihovu nadolazećem koncertu razveselila je zagrebačku publiku. Jedna od naših najpopularnijih klapa nastupit će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a s njima se uoči tog tradicionalnog koncerta družila Nikolina Zečić

Nikolina Zečić/ 5.3.2022. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Šta mi ljube oćeš kazat, šta mi ljube govoriš, reci sve al' nemoj da me ne voliš'. Rijetki su oni koji ne vole dalmatinske slavuje koji pjevaju ove stihove. Jedan od najvećih obožavatelja Klape Rišpet je i zagrebačka publika koja će petu godinu zaredom u koncertnoj dvorani Vatroslava Linsinskog uživati u njihovim hitovima.

"Sjećam se prvi put kako su nam ovako noge radile, ovo je zaista najljepši koncertni prostor u Hrvatskoj. Stvarno je privilegija doći ovdje svirati. Imamo sreću da je 23.3. veliki koncert Rišpeta, peti naš po redu, ali svejedno opet mislim da ćemo imati malo tremice", rekao je Pero Kozomara, dok je Ivo Amulić dodao kako je kod njega trema prisutna i kad pjevaju na ribarskoj fešti. 

Ove godine publika može očekivati i goste iznenađenja, ali i nove pjesme na kojima se radilo prethodnih mjeseci kada nije bilo koncerata.

"Oko svake pjesme koje napišem potrudimo se da izgladimo tekst, glazbu, klapske vokale, Ivino pjevanje, aranžmane. Trudimo se oko svake pjesme da bude najbolja i najljepša", rekao je Pero. 

A što ova klapa zacrta - to i ostvari! Jer njihove hitove vole sve generacije.

"Nešto što smo mi mislili da neće biti hit, na koncertima je postalo popularno, a neke stvari koje smo gađali, kako se kaže, na prvu, na koncu su bile primljene drugačije nego što smo mislili. A meni koji god da album upalim u autu, svaki mi jednako dobro zvuči kao onaj prvi od prije puno godina, kao i ovaj sad najnoviji", rekao je Jure. 

Ovi su Dalmatinci uvijek su spremni na šalu i smijeh. Već posljednjih deset godina drže se zajedno i stvaraju sjajnu glazbu.

"Nema do muške ljubavi. To je jednostavno, mi imamo svoje zakone. O svemu se govori u kombiju na koncertima, zezanje je na vrhunskom nivou. Mi smo se našli jedna skupina ljudi koja ima stvarno zajedničko toliko toga", rekao je Ivo, a Pero dodao kako se nitko nije promijenio u posljednjih deset godina, što je zaista prava rijetkost. 

Ne mijenjaj pobjedničku ekipu - toga se drže samo oni najbolji! A i vi dragi čitatelji i gledatelji, ne mijenjajte tradiciju jer 23. ožujka u Lisinskom čeka vas Klapa Rišpet s najdražim hitovima!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba