Ostalo

Koga je sve gospođa Tatarinov ljubila: S kim je Maja Šuput najduže hodala, a tko joj je slomio srce

Maja Šuput više nije slobodna žena. Poznata pjevačica i kraljica svadbi udala se za svog odabranika Nenada Tatarinova i tako se pozdravila s bivšim vezama i aferama. Priredila je nezaboravni provod svojim gostima, a tko je sve mogao biti na mjestu Nenada Tatarinova da su se stvari posložile drugačije? Otkrijte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
13.05.2019 14:35

Dean Šarić

Pjevačica je navodno bila u vezi s oftamologom Deanom Šarićem . Nikada se nije potvrdilo, ali šuška se da je liječnik prekinuo s Majom kako bi bio s novinarkom Mirjanom Hrgom. Međutim, njihov brak je završio 2013. godine.

Dean Šarić

Foto. Davorin Visnjic/PIXSELL


Mario Kovačević

Jedna od njezinih najpoznatijih potvrđenih veza je bila ona s Mariom Kovačevićem . Poduzetnik i pjevačica često su izlazili zajedno u javnost, a vlasnik kluba upoznao je Maju s obitelji.

Maja Šuput i Marijo Kovačević

Foto: Igor Kralj/PIXSELL


To je ujedno bila I Majina najturbulentnija veza. Navodno je par prekidao čak četiri puta u tri godine. Neko su vrjieme živjeli zajedno, ali veza nije izdržala.

Maja Šuput i Marijo Kovačević

Foto: Igor Kralj/PIXSELL


Alex Nicholl

Maja je ljubila istrance. Britanac Alex Nicholl bio je jedan od njezinih vatrenih ljubavi.

Maja Šuput i Alex Nicholl

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Upoznali su se na St. Tropezu, ali veza s vlasnikom noćnih klubova u Londonu potrajala je tek par mjeseci.


Marko Matić

Prije nego što je prohodala s Nenadom, šuškalo se da Maja hoda sa svojim asistentom. Često se pojavljivala naInstagramu Marka Matića , pratio ju je na svaki koncert, darovao joj cvijeće izabavljao se s njom.

Marko Matić

Foto:Kristina Stedul Fabac/PIXSELL


Međutim, pjevačica je glasine o aferi demantirala. Priča se da je Marko ušao u vezu s mladom odvjetnicom, a nije poznato radi li još uvijek neke poslove za Maju.


Nenad Tatarinov

Majino srce na koncu je osvojio poduzetnik Nenad Tatarinov . Ovog uglađenog Puljanina, koji će joj na kraju i ukrasti srce, Maja je upoznala 2015. godine u Šibeniku. Vrlo su se brzo zbližili, a pjevačica je 2017. godine javnosti otkrila svog dečka. Krenuli su zajedno u poduzetničke vode i stalno su putovali zajedno.

Zaručili su se na Maldivima na ljeto 2018. godine, a od ovog vikenda Maja je islužbeno svom prezimenu dodala Tatarinov.'