Ostalo

Koga ljubi Lidija Bačić? Jedan detalj vješto skriva godinama

Svojedobno je otkrila i kako nije zaljubljive prirode jer joj je jedan muškarac slomio srce pa joj je to bila dobra lekcija za dalje, a zbog odnosa s javnosti nepoznatim muškarcem danas je puno opreznija

T.M.
12.11.2021 12:05

Pjevačica Lidija Bačić poznata i kao Lile na društvenim mrežama često pozira u oskudnoj odjeći, a svoje bujne atribute stavlja u prvi plan. No, kada je riječ o njezinom privatnom životu, Lidija svojim pratiteljima takve informacije ne daje na pladanj.

Dapače, iako jena estradnom nebu više od deset godina, Lidija je jedna od onih zvijezda koja je svoj ljubavni život uspjela sakriti daleko od očiju javnosti, a i vjerni obožavatelji ne znaju gotovo pa ništa o muškarcima koji su osvojili njezino srce.

Poznato je samo kako voli crne, visoke i pažljive muškarce, a jednom prilikom otkrila je kako ju odbijaju umišljeni frajeri koji su puni sebe.

Pročitajte još
Lidija Bačić samo u donjem rublju: 'To se traži za cijeli život'

No, otkrila je i kako nije dovoljno da je muškarac samo zgodan i visok, potrebno je i da, kako kaže, uz njega svaki dan bude bolja verzija sebe.

''Svi smo pijani od ljubavi kad se zaljubimo, pa sam i ja takva. Zbog ljubavi sam dosad svašta napravila, a jednom sam zamalo otišla živjeti u drugi grad. Neke stvari ne možete objasniti logički, ali takva je ljubav'', rekla je Lidija svojedobno za Večernji list.

Otkrila je i kako nije zaljubljive prirode jer joj je jedan muškarac slomio srce pa joj je to bila dobra lekcija za dalje, a zbog odnosa s javnosti nepoznatim muškarcem danas je puno opreznija.

Sredinom 2016. Story je objavio kakoatraktivnaSplićanka navodno već neko vrijeme uživa u pažnji koju joj poklanja njezin menadžer, Renis Gržinić . No, pjevačica nikada nije potvrdila ove navode.

Bilo kako bilo, Lidija već godinama vješto izbjegava pitanja o ljubavnom životu, a može se pohvaliti kako je jedna od rijetkih pjevačica koja u tome i uspijeva.