Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sveprisutne posvuduše

Koja je definicija zanimanja starlete?

One su sveprisutne i o svemu imaju svoje mišljenje! Niti jedan društveni događaj ne može proći bez njih iako mnogima nije jasno što one uopće rade. Istražili smo - koja je definicija zanimanja starlete!

RTL/ 24.2.2014. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Po prvobitnoj definiciji starleta je mlada i perspektivna glumica u usponu i ne označava ništa vulgarno i ružno. No s vremenom, a osobito na brdovitom Balkanu, ta je riječ dobila potpuno novo značenje. Takozvane sponzoruše su evoluirale u starlete.

"To su djevojke bez zanimanja koje iz nekog razloga volimo", objašnjava novinar MilanPopović.

Tako su starletama postale sve one koje se razgolićuju na naslovnicama, gostuju u realityjima, izlaze s poznatim frajerima i snime poneki kućni video. A samo slijep pokraj zdravih očiju ne bi uočio njihovu kartu za uspijeh.

"Guzate, sisate, lijepe i to je to", kaže novinar IvanGajić.

Imaju one još jedan zajednički nazivnik, ne vole da ih se smatra glupima. Ono što mnogi misle jest da ove djevojke žive vrlo glamuroznim životom, no istina je često drukčija.

"Posvuduše su, po meni, na svakom eventu. One tamo dolaze jesti i piti jer vjerojatno doma imaju paštetu i jedne špagete. To su činjenice", smatra novinar VedranStrukar.

No ako oko sebe imate mašineriju poput Kim Kardashian i milijune na računu, onda je, čini se, tako svejedno koja vam titula stoji uz ime. Starlete nižeg ranga bi se trebale malo brinuti za budućnost, jer mirovine za ovaj posao - nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slava im je udarila u glavu?

Milijuni su im izmaknuli 'za dlaku': Gdje su danas Alen Halilović, Ante Rukavina, Anas Sharbini...?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba