Ostalo

Kolinda Grabar-Kitarović kao turistkinja: Pozirala ispred Brandenburških vrata, u deset dana promijenila...

U desetak dana bivša predsjednica promijenila je čak tri države - Francusku, Maltu, a posljednje se pohvalila fotografijama iz Njemačke

A.Š.
24.06.2022 09:00

Unatoč tom što nije izborila i drugi mandat, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dalje je vrlo aktivna žena. Putuje po svijetu, radi, a sada se javila se iz Berlina gdje je poput prave turistkinje pozirala ispred Brandenburških vrata, a pohvalila se fotografijom s još jedne lokacije u gradu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Izgleda kako se naša političarka provodi bolje nego ikad, a jedno je sigurno – svakako izgleda bolje nego ikad. Da je posrijedi najvjerojatnije neki poslovni event, dokazuje dresscode primjeren sastancima. Odjenula je košulju s cvjetnim uzorkom i fine tamne hlače te balerinke. Kombinaciju je Kolinda začinila naušnicama i njezinom prepoznatljivom pundžom koju je većinski nosila i tijekom mandata.

Prošlog je tjedna sudjelovala na Mediteranskom turističkom forumu na Malti gdje je govorila o izazovima današnjice poput rata i pandemije, a u užurban raspored uklopila je i utakmicu Hrvatske i Francuske koja se odvila u Parizu samo dva dana ranije. Dakle, u svega desetak dana Kolinda je promijenila čak tri države - Francusku, Maltu i Njemačku, što znači da je sada možda čak zaposlenija nego onda kada je bila predsjednica.

Vjerojatno joj je najmilije bilo u Francuskoj jer se tamo susrela s brojnim navijačima, koji je se sjećaju još sa Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je u finalu bila najvjernija i najvatrenija navijačica.

"Dobro veče Francuska! Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu", napisala je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.