Play ponuda
Play ponuda
WOW

I dalje Jakova ni blizu! Kolinda Grabar-Kitarović u elegantnom odijelu pokazala isklesanu liniju

Bivša predsjednica gotovo da je jednako aktivna kao i u svom mandatu. Pohodi razna događanja, a i ovoga puta u njezinoj blizini nije bio suprug Jakov...

Image
Foto: Emica Elvedji/Pixsell
RTL.HR/ 5.4.2022. u 10:15
Play ponuda

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, s pravom to možemo napisati, procvala je otkako se više nije na čelu države. Dan ispunjen stresom, milijun ljudi, bez previše rutine i s hrpu obaveza rezultirao je s nekoliko kilograma viška, a bivša predsjednica dvije godine nakon što je izgubila mandat izgleda bolje nego ikad. Kao počasna uzvanica stigla je na gala večeri u Zagrebu koja je organizirana povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih odnosa. Elegantna dama pojavila se u crnom odijelu, a dodatan čar dala je crna mašna koju je 'uparila' s bijelom košuljom.

Image
Foto: Emica Elvedji/Pixsell
Image
Emica Elvedji/Pixsell

Izvor: Emica Elvedji/Pixsell

Raspuštena kosa i naušnice još su dodatno naglasile njezin look. U posljednje vrijeme na manifestacijama se pojavljuje bez supruga Jakova Kitarovića, odnosno i on, baš kao i ona, aktivno i dalje sudjeluje u javnom životu. Samo što je sada slučaj da se većinom pojavljuju odvojeno pa se neki s razlogom pitaju postoje li nevolje u braku. Jakov se posljednje prije nekoliko dana pojavio na premijeri predstave 'Zagrepčanka' u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Kolinda Grabar Kitarović više ne studira, ali vodi studentski život: Odmak od politike joj savršeno pristaje

Kolinda izgleda živi najbolje dane u svome životu, a njezin je međunarodni utjecaj sve jači i jači. Naime, u medijima se već tjednima špekulira tko će naslijediti glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga, a glavna favoritkinja je upravo Kolinda. U toj je organizaciji već bila na poziciji, odnosno bila je pomoćnica glavnog tajnika dok se nije vratila u domaću politiku i u jednom mandatu obnašala mjesto predsjednice. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba