Ostalo

Konačno priznanje neobične ljubavi! Srpska pjevačica progovorila o vezi s gradonačelnikom

Iako se o njihovoj vezi šuška već mjesecima, a navodno je zgodni političar ostavio i dugogodišnju djevojku Kristinu Beronju zbog pjevačice, par se sve do sada nije javno oglašavao.

Tonia Malić
12.11.2021 19:20

Srpska pjevačica Tanja Savić napokon je u intervjuu za Blic priznala da je u vezi s gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem. Otkrila je kako je njezino srce u gradu njezinog novog izabranika, a potom iznenadila obožavatelje priznanjem da bi se ponovno voljela ostvariti u ulozi majke.

'Ja bih voljela imati kćer samo da mi sa zdravljem bude sve u redu i da ne uđem u neke velike godine... Nadam se da, ako Bog da i ako mi je suđeno,jednog dana ću imati djevojčicu koja će pjevati kao ja'', priznala je Tanja.

Iako se o njihovoj vezi šuška već mjesecima, a navodno je zgodni političar ostavio i dugogodišnju djevojku Kristinu Beronju zbog pjevačice, par se sve do sada nije javno oglašavao.

''Poznato je kako su njih dvoje u vezi od siječnja ove godine te da su s društvom uživali na Jahorini, a postoje i njihove fotografije s Tanjinog nastupa na kojima poziraju zagrljeni. No, zbog njegovog navodnog nevjerstva, par je odlučio prekinuti, a navodno je za to kriva reality zvijezda i pjevačica Kristina Kija Kockar. Prije tri mjeseca Draško i Kija uhvaćeni su na plaži u prisnom odnosu'', rekao je izvor za Kurir pa dodao:

Pročitajte još
Gradonačelnik Banje Luke ima zanimljiv ljubavni život! Prekinuo s djevojkom zbog popularne srpske pjevačice?

''Nakon dugog razgovora, Tanja mu je odlučila oprostiti i dati drugu šansu. Draško je jako galantan, vodio je pjevačicu u luksuzne restorane, trgovine, ali su vrijeme provodili i s bliskim prijateljima. Političaru je doista stalo da i njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju što, kako kažu, i nije teško jer je ona jako srdačna i skromna osoba'', dodao je izvor za kraj.