Play ponuda
Play ponuda
izvrijeđali kandidata

Kontroverzni bračni par s X Factora dobio trenutni otkaz!

Natalia je brutalno izvrijeđala kandidata Joea Irvinea, optužila ga za neoriginalnost te kopiranje imidža svog supruga, a na njezine su uvrede ubrzo reagirale društvene mreže

Image
Foto: Instagram
RTL/ 16.3.2015. u 12:02
Play ponuda

Nakon što su jučer šokirali javnost svojim uvredljivim komentarima na račun kandidata novozelandske inačice X Factora, bračni par NataliaKills i WillyMoon dobili su otkaz od strane žirija, a isti je na snagu stupio odmah.

Podsjetimo, Natalia je brutalno izvrijeđala kandidata Joea Irvinea, optužila ga za neoriginalnost te kopiranje imidža svog supruga, a na njezine su uvrede ubrzo reagirale društvene mreže koje su od novozelandske televizije TV3 zatražile da im se uruče otkazi.

Pokrenuta je i peticija koja je u samo nekoliko sati skupila više od 55 tisuća potpisa pa su tako MediaWitks i TV3 reagirali odmah te donijeli odluku o momentalnim otkazima kontroverznom bračnom paru.

"Od sudaca na X Factoru se očekuje da kritiziraju, no nećemo tolerirati ovako destruktivne tirade", objasnio je odluku o otkazu MarkWeldon, izvršni direktor MediaWorksa.

Druga članica žirija, nekadašnja članica poznate grupe All Saints MelanieBlatt koja se prvotno i umiješala u Natalijin govor te obranila kandidata, na Twitteru joj je poručila: 'Pokušala sam ostati hladna i profesionalna, ali zaista? Oprosti draga, ali ti si pi**a!'.Jedan od trending hashtagova na Twitteru danas je #NataliaKillsHerCareer, odnosno 'Natalia je ubila svoju karijeru', a na Youtubeu se može vidjeti i nekoliko videa koji prikazuju takozvanu 'originalnost' Willyja Moona, koju je licemjerno branila Natalie. Natalia je pak na Twitteru zahvalila svojim obožavateljima na potpori i razumijevanju njezinih 'strastvenih mišljenja'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tresla se brda, miš se nije rodio

Kako se svijet pripremao za skorašnji kraj?

Play ponuda

Više s weba