Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SRETNA I ISPUNJENA

Korana Gvozdić za RTL.hr o sinu Oliveru i onome o čemu je svi ispituju: 'Od vjenčanja nismo odustali, želimu dobru proslavu'

Korana Gvozdić i Ivan Šarić nedavno su proslavili sinov prvi rođendan, a bivša voditeljica za RTL.hr osvrnula se na prošlu godinu kada su prolazili teške trenutke nakon njegova rođenja i kako danas zbog toga puno više cijene male stvari

Image
Antonija Šipušić/ 14.6.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošla godina za zadarskog komičara Ivana Šarića i bivšu voditeljicu Koranu Gvozdić bila je turbulentna, puna strepnje i bojazni, no na sreću, sve je završilo onako kako je trebalo. Omiljeni domaći par ne skriva sreću - nedavno su proslavili sinov prvi rođendan, svadbe još nema na vidiku iako od te ideje nisu u potpunosti odustali, a pred njima je nekoliko tjedana odmora na Jadranu. Koranu Gvozdić ulovili smo na proslavi prvog rođendana zagrebačkog luksuznog butika Lei Lou gdje je podržala dugogodišnju prijateljicu, dizajnericu Aleksandru Dojčinović. U razgovoru za RTL.hr osvrnula se na svoje shopping navike, govorila je o privatnoj sreći i planovima za ovo ljeto.

"Naš odnos je započeo kao poslovna suradnja prije desetak godina. Nisam više ni sama sigurna. Iz posla se stvori prijateljstvo. To tako ide u ovom našem biznisu, pa si klijent, pa si prijatelj pa si poslovni suradnik. Sve si. Super je pratiti nečiji rast, gledati osobu otkuda je krenula i gdje je sada došla. Ako je netko došao visoko onda je to Aleks", rekla nam je Korana. Većinom kao i svaka žena, priznaje, obožava kupovati no nikada to nije planski. Tijekom pandemije je po tom pitanju uvelike uštedjela jer nije gomilala krpice, no kaže kako je taman nedavno komentirala kako je vrijeme za obnovu garderobe. "Imam puno toga u što nakon trudnoće malo teže stanem", rekla je sa smiješkom.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/76c8390a-ebd5-11ec-959d-3e9072ad1bca/original

Izvor: John Pavlish

U toj modnoj kreativi pridružio joj se i Ivan Šarić koji, kaže, na njihovom početku nije bio previše zainteresiran za modu.

"Posao nas je primorao da više pazimo na neke stvari. On uživa u tome što mi je fantastično, nije tako bilo na početku kada smo kretali u vezu prije desetak godina. Kada kupujem, dogodi se taj klik i ne skrivam od njega nikada što sam kupila. To je moj novac i mogu raditi što hoću", naglasila je Korana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Oliver proslavio 1. rođendan

Nedavno su proslavili sinov prvi rođendan, a vesele trenutke s proslave podijelili su na društvenim mrežama. Prvi se pamti pa su se tako njih dvoje maksimalno potrudili oko svega, a priznaje, imali su i malu pomoć profesionalaca.

"Bilo je tako da nisam bila svjesna proslave koju sam organizirala. Znali su mi govoriti: 'vidjet ćeš, jednog dana kada ćete se vjenčati na svojoj svadbi nećeš piti ni jesti'. To mi se sada dogodilo na proslavi. Htjeli smo okupiti nama bitne ljude za taj period koji smo prošli, moglo se to pretvoriti u svadbu po broju prijatelja, ali nije. Bilo nam je stvarno bitno da nam dođu ljudi koji su nam pokazali podršku kroz period koji smo proživjeli prošle godine. Bilo je fantastično, iznad svih očekivanja. Jako sam sretna što nisam sama išla to organizirati nego sam angažirala agenciju i nisam nimalo požalila. Mali je bio presretan, imamo lijepe fotografije i što će nam više", rekla je simpatična Korana.

Upravo se čita

Image
tuga nakon blagdana

Bolni gubitak zvijezde emisije 'Lovci na nekretnine': 'Donio je jako puno radosti u moj život'

Kao i svakoj majci, teško joj je uspoređivati život prije i poslije Olivera već tek kratko kaže: "Velika je to promjena, ali promjena koju sam dugo priželjkivala". Maleni se rodio 13. travnja, ranije nego što se očekivalo budući da im je termin bio u lipnju. Zbog komplikacija, majka i on su 37 dana ostali u Petrovoj bolnici, a s obzirom na mjere, posjeti nisu bili dozvoljeni pa je tako Šarić dolazio pod prozor kako bi tek nakratko proveo vrijeme s Koranom, a malenog nažalost nije upoznao više od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mislim da nijedna ljudska trauma ne može proći. Mislim da samo oko nje, takva kakva je, gradiš dalje život. Mislim da je to definicija prebolijevanja ili izliječenja. Ostane to duboko u svima nama, bilo to naša situacija ili neka druga ljudska trauma. Naučiš dalje živjeti i veseliš se sretnim trenucima koji su ti sada puno veća radost nego što su bili ranije. Zahvalnost je sada puno veća. Sve što sam prošla ponovila bih kad bih znala da će danas biti sve ovakvo kakvo je – da je on zdravo dijete i da će to sve ići svojim tokom", rekla je Korana. Pitanja oko vjenčanja su im već lagano postala naporna, no kaže kako veliko slavlje ipak nisu otpisali.

"Apsolutno nismo odustali od svadbe. Jedina premisa koju imamo je da ne želimo to odraditi, želimo napraviti dobru 'zafrkanciju', proslavu, okupiti nama drage ljude. Kada čujem 'dajte to odradite', naježim se jer mislim da taj dan ne smije biti odrađivanje", rekla je. Pred njima je radno ljeto, ali uz nekoliko tjedana odmora koje, priznaje, jedva čeka.

"Kada sam izašla iz bolnice vrlo brzo sam počela raditi, ne mogu reći da sam imala klasičan porodiljni. Mislim da si svatko mora uzeti odmora koliko mu treba, uopće ne osuđujem nikoga. Prestala sam biti takva - radi što te volja jer svatko radi po svojem osjećaju, snazi koju imaš i po prilikama", zaključila je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABLISTALE U LISINSKOM

Zagreb dobio novu kraljicu: Pogledajte kako izgledaju okrunjena Irena te prva i druga princeza metropole

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba