Play ponuda
Play ponuda
Što sve znamo o večerašnjem nastupu?

Kraća kosa, novi stilski izričaj i vlastiti jezik! Donosimo detalje nastupa Mije Dimšić u prvoj polufinalnoj večeri

Večeras će na Eurosongu nastupati naša Mia Dimšić, a u nastavku saznajte koje sve detalje znamo o prvoj polufinalnoj večeri te samom nastupu talentirane Slavonke koje će braniti boje hrvatske zastave

Image
Foto: Pixsell.hr
Tonia Malić/ 10.5.2022. u 10:30
Play ponuda

Sve je spremno za Eurosong! Hrvatska predstavnica Mia Dimšić večeras će nastupati 11. u prvoj polufinalnoj večeri, a snage će odmjeriti s predstavnicima Albanije, Latvije, Litve, Švicarske, Slovenije, Ukrajine, Bugarske, Nizozemske, Moldavije, Austrije, Islanda, Grčke, Norveške i Armenije. Iako je rekla kako sprema iznenađenje za večerašnji spektakl neki podaci proteklih dana ipak su procurili u javnost, a sudeći po istom znamo sljedeće - u čemu će Mia nastupati, kakva će biti koreografija, što joj predviđaju kladionice, je li promijenila frizuru i na kojem jeziku će pjevati! Pa krenimo redom…

Mia (@miadimsic) • Instagram photos and videos

Simpatičnu Slavonku naviknuli smo gledati u lepršavim haljinama, ali kako Eurosong uvijek traži više, bolje i odvažnije, Mia i njezin tim odlučili su se za nešto svečanije izdanje. Večeras će zablistati u kreaciji boje fuksije koju je kreirao poznati domaći brend ELFS. Mnogi su se pitali na kojem će jeziku otpjevati pjesmu 'Guilty Pleasure, a onda je otkrila kako će bazno pjevati na engleskom jeziku, ali kako ima službeno odobrenje da može ubaciti i dio na hrvatskom pa je donijela odluku da će jedan dio pjesme definitivno biti na materinjom jeziku.

Mia (@miadimsic) • Instagram photos and videos

Kao što smo već i napisali naša Mia će nastupati 11 od ukupno 17 natjecatelja. To znači da će Mia imati manje konkurenata jer ih u drugoj polufinalnoj večeri nastupa 18. Bilo kako bilo, Mia se nada najboljem, iako joj kladionice ne daju previše šanse. Stručnjaci, ali i čista matematika joj daju svega 30 posto šanse za ulazak u finale, a trenutno je na 27. mjestu.

I za kraj - frizura! Neke djevojke frizuru mijenjaju nakon prekida veze, a neke večer uoči Eurosonga. Ne trebate nagađati u kojoj skupini je Mia jer je i više nego jasno, a ako još uvijek ne znate o kakvoj promijeni je riječ - mi znamo! U dvorani Pala Olimpico u Torinu večeras će zablistati s novom frizuru, a riječ je o popularnom bobu koji je, ako je vjerovati komentarima, već oduševio njezinu publiku. Nemamo više ništa za dodati osim - sretno Mia!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba