Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POHVALNO!

Kraljica modne reciklaže! Izabel Kovačić haljinu s vjenčanja Dine Dragije i Tina Jedvaja već je nosila i ranije

Na vjenčanje Tina Jedvaje i Dine Dragije Izabel je odjenula haljinu koju je nekoliko mjeseci ranije nosila kao kuma na svadbi. Riječ je o kreaciji poznatog domaćeg dizajnera kojeg obožavaju trendseterice

Image
A.Š./ 13.6.2022. u 10:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlada majka, poduzetnica i vlasnica brenda s odjećom Izabel Kovačić već neko vrijeme slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Uvijek elegantna i profinjena, pazi na gotovo svaki detalj, a sada je ponovno pokazala kako joj je u posljednje vrijeme modni imperativ recikliranje iz ormara. Proteklog je vikenda bila gošća na vjenčanju dugogodišnjih prijatelja Dine Dragije i Tina Jedvaja, a svakako se istaknula u dugačkoj crnoj toaleti s perjem na području prsa. Kreacija je to domaćeg dizajnera Igora Djuge, kojeg trendseterice jednostavno obožavaju, pa tako i ova mlada majka. Naime, istu je elegantnu haljinu s dubokim prorezom odjenula prošle godine u rujnu na vjenčanje prijatelja Sare i Marina Miletića kojima su ujedno Mateo i ona bili kumovi na svadbi. Inače, ista haljina samo u bijeloj boji može se pronaći i kao vjenčanca u prošlogodišnjoj kolekciji poznatog dizajnera.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8de13b4a-eaeb-11ec-a9e3-2a3e1c01f3fc/original

Izvor: Instagram

Za romantično vjenčanje u Varaždinu Izabel je ipak promijenila cipele i frizuru, odnosno ovoga se puta odlučila za Versace model Medusa Aevitas, inače vrlo popularne u influencerskom i modnom svijetu. I njih je već nosila prije otprilike mjesec dana na jednom splitskom eventu, a tamo smo zapazili da je reciklirala haljinu koju je odjenula na sinovom krštenju prošle godine. Riječ je o satenskoj midi kreaciji u boji kože s otvorenim dekolteom koja Izabel pristaje kao salivena.

Image
GALERIJA

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja Tina Jedvaja i Dine Dragije: Evo kako je izgledalo raskošno slavlje u Varaždinu

Fotogalerija
Image
GALERIJA

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja Tina Jedvaja i Dine Dragije: Evo kako je izgledalo raskošno slavlje u Varaždinu

Fotogalerija

Inače, haljinu sličnoj onoj domaćeg dizajnera na svadbi Dine i Tina imala je još jedna uzvanica, no nije se pružala do poda već je bila lagano ispod koljena. Bilo kako bilo, sličnih ćemo se kreacija zasigurno nagledati ove sezone.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/802a700c-eaeb-11ec-89ca-4a9296c405c0/original

Izvor: Josip Regović/Pixsell

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba