Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZAVRŠIO REALITY IZ TAJLANDA

Krešo pobijedio u Big Brotheru!

U napetoj završnici Krešo je po broju glasova nadmašio Ornelu, Sašu i Marka, pa je odsad bogatiji za izdašnu novčanu svotu.

Image

big brother big brother

D.K./ 20.12.2008. u 8:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tromjesečna tajlandska avantura završila je pobjedom Krešimira Duvančića, 32-godišnjeg menadžera iz Zagreba koji je od strane cimera nerijetko spominjan kao jedan od favorita. Sudeći po njegovoj reakciji, pobjedi se nije nadao, a nakon proglašenja, zahvalio se svim vjernim glasačima, kao i ljudima s kojima je živio na spektakularnom BB imanju pored Bangkoka.

Krešo je osvojio nagradu od milijun i 135 tisuća kuna, a voditeljici Antoniji Blaće priznao je kako "još nije siguran gdje će ih i na što potrošiti".

BB Kuću u finalu je prvi napustio Saša, koji je nakon ispadanja rekao kako "ionako ne bi znao što bi s glavnom nagradom, osim želje da od jednog milijuna napravi dva". Trećeplasirani finalist je Marko, na čijem se licu moglo vidjeti kako se do posljednjeg trenutka nadao pobjedi. Ornela je 106 dana na Tajlandu završila kao drugoplasirana - simpatije koje je zadobila od strane gledatelja ipak nisu bile dovoljne za prvu žensku pobjednicu Big Brothera.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba