Ostalo

Prepoznajete li Kristinu Mandarinu na ovim fotografijama? 'Ni kao dijete nisam imala podršku roditelja i...

Prodavačica mandarina Kristina trenutačno je u sretnoj vezi, planira putovanje u Egipat te i dalje zarađuje na OnlyFans platformi. Saznali smo neke detalje koji dosad nisu bili poznati

RTL.hr
12.03.2022 08:00

Od prodavačice mandarina do najpoznatije autorice eksplicitnog sadržaja na platformi OnlyFans. Fatalnu Kristinu Mandarinu ne trebamo previše opisivati jer je ona pojava sama po sebi. Rijetko tko je u tako kratkom periodu napravio takav boom. Gotovo svi mediji pisali su o atraktivnoj djevojci koja u Zagrebu prodaje mandarine, društvene mreže 'zapalile' su se za njezin fizički izgled, a ona je to iskoristila za svoju promociju.

Iako joj je prošli Instagram profil uklonjen, sada na novom ponovno gradi publiku. S Kristinom smo popričali o nekim nepoznatim detaljima iz njezina života, primjerice – jeste li se ikada pitali što njezini roditelji kažu na njezin posao, ima li brata ili sestru, kakvo joj je bilo djetinjstvo, što čita, sluša, ali prati li i aktualnosti iz medija? Na neke od ovih pitanja sada ćete dobiti i odgovor.

Kristina Mandarina

Izvor: Privatna arhiva

Moje djetinjstvo nije bilo bajno. Nisam odmalena imala podršku i punu ljubav roditelja. Tako da i nemam baš puno lijepih uspomena iz djetinjstva. U školi sam bila loša učenica i nikakav uzor. Sve do posljednje tri godine srednje škole. Tada sam se skroz promijenila i prolazila uzorno i odlično", rekla je Kristina i dodala kako nema niti brata niti sestru, već je jedinica. Po završetku srednje škole za Hotelijerko-turističkog komercijalista preselila se iz Svete Nedelje u Zagreb te se tada počela baviti prodajom mandarina. I znatno promijenila izgled. Prije punoljetnosti bila je 15-ak kilograma teža nego sad, a kaže kako je to bilo tako jer je bilo pod iznimnim stresom.

Kristina Mandarina

Izvor: Privatna arhiva

Nisam ni zamišljala nikada da bih postala popularna niti bilo kakva javna osoba. Pogotovo ne na štandu s mandarinama", rekla je te dodala kako bi voljela sudjelovati u još nekom reality showu, primjerice Big Brotheru, no ne isključuje niti rad na štandu.

Jagode će uskoro u prodaju i veselim se radu na štandu. Volim taj posao", rekla je. Jako dobro živi i zbog zarade na OnlyFans platformi, no svoje cijene, kao i njezine kolegice, ne želi otkrivati. I dalje je u vezi s dečkom s kojim je bila i prije nego što je postala popularna. On je, kaže, podržava u svemu, ali njegov identitet skriva jer se on ne želi medijski eksponirati i misli da je tako najbolje za oboje. Najčešće vrijeme provodi s njim, a njih dvoje vole ići i po kafićima gdje se pušta narodna glazba. Zato joj je sad jedna od najdražih pjesama 'Ponoć je', koju je prvi put čula u biografskom filmu Toma o liku i djelu Tome Zdravkovića. Voli putovati, najdraža knjiga joj je ona Thomasa Eriksona "Okruženi psihopatima", a voli pratiti što pišu domaći mediji. Ratom u Ukrajini je zgrožena i komentira: "Mislim da je to totalno nepotrebno i ne razumijem čemu to sve. Živimo u 21. stoljeću i u modernom vremenu i ne vidim razloga i potrebe za ratom. To treba ostaviti u prošlosti. Jako mi je žao svih tih ljudi".

Kristina Mandarina

Izvor: Privatna arhiva

Za svoju sigurnost se zasada ne boji, ali strahuje od budućnosti.

"U ovih nekoliko mjeseci svi smo imali priliku vidjeti da nikad ne znamo što nam donosi sutra. I da na neke stvari jednostavno ne mozeš utjecati", rekla je. Taman se vratila sa zimovanja, a već planira iduće putovanje. Uskoro ide u Hurgadu u Egipat gdje će za svoje najvjernije obožavatelje koji za njezin sadržaj uplaćuju članarinu sigurno snimiti i zanimljive videozapise!