Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA RTL.hr

Kristina Mandarina o novim grudima i Mercedesu: 'Moram mijenjati stare silikone, kod mene sve mora biti tip-top'

Nedavno je kupila novi Mercedes zahvaljujući unosnom poslu na OnlyFansu, a dio novca mora i uložiti. Novi pothvat joj je uklanjanje silikona i korekcija grudi

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 29.7.2022. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proslavio ju je posao prodavačice mandarina na zagrebačkom štandu, a nakon toga je krenula graditi svoju influencersku karijeru. Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, posao je proširila i na druge platforme kao što je OnlyFans gdje snima eksplicitni sadržaj, a zasukati rukave, kaže, nikada joj nije bilo teško. Sve si je omogućila Kristina, kako bi se reklo, od trnja do zvijezda, no svjesna je kako ovaj posao traži – ulaganja. Zbog toga će sljedeće uložiti u nove grudi, i to već ove jeseni kada će se upustiti u ruke poznatog kirurga Dragana Milivojevića kod kojeg je nos operirala i influencerica Ella Dvornik.

"Odlučila sam se za povećanje, odnosno prije svega korekciju grudi jer se moraju mijenjati i stari silikoni, a i odlučila sam se na taj zahvat jer se bavim poslom koji zahtijeva takve stvari. Naravno, to želim napraviti i zbog izgleda. Promijenit ću samo grudi - stavit ću 750 ml umjesto 550", rekla nam je Kristina. Kaže kako nije postala ovisna o operacijama – podsjetimo, osim grudi, operirala je i nos, usne i takozvane mačje oči.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a4b61ba4-c1cb-11ec-a061-0242ac120019/original

Izvor: Privatna arhiva

"Postala sam ovisna o tome da uvijek izgledam sređeno. Kod mene mora sve biti tip-top. Volim kad djevojka drži do sebe i svog izgleda", rekla je. Operacijske sale se ne boji jer već jako dobro zna što je čeka.

"Idem kod provjerenog stručnjaka i upućena sam u proces tako da se mogu slobodno opustiti i prepustiti u ruke svog doktora", naglasila je. Pitali smo je zašto je baš odabrala liječnika iz Beograda, a ne primjerice, zagrebačke stručnjake, a ona kaže: "Što se tiče estetike, najbolje mi je i sve provjereno raditi u Srbiji jer dosad što god da sam radila, bila sam prezadovoljna". Kako nam je rekla prije nekoliko mjeseci, trebala je ove godine prodavati lubenica na štandu, no za to trenutačno nema vremena pa će najpoznatija prodavačica ipak taj posao odgoditi za rujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Čekam pravo finale, a to su mandarine sredinom devetog mjeseca. Svakako se vidimo ponovno na štandu. Meni nije problem raditi, a i ja se toga ne sramim. To znaju sve osobe koje me poznaju", rekla je. Nedavno se vratila s ljetovanja u Budvi, uskoro ide u Dubai, a na zimu će posjetiti Tokyo. "To mi je oduvijek bio san", dodaje.

Image

Kristina Mandarina nekad i sad

Fotogalerija
Image

Kristina Mandarina nekad i sad

Fotogalerija

Posao na platformi OnlyFans, kaže nam, cvjeta. "Zadovoljna sam s platformom i mislim da su korisnici također. Radim i snimam svašta i koliko god ljudi mislili da je to lak posao, zaista nije. Zadovoljna sam njime jer mi je stvarno sve omogućio što do sada možda nisam imala prilike. Kupila sam novi Mercedes i putujem", zaključila je.

Upravo se čita

Image
SASVIM ISKRENO

Dario za RTL.hr o Petri, Saši i prvoj bračnoj svađi: 'Iza kamera je jedna priča, a ispred druga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
život nakon showa

Sanja Žuljević: 'On je moj ponos'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba