Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sezona njenog voća

Kristina Mandarina opet operirala grudi pa nam otkrila: 'Operacija je prošla odlično, uskoro ću na štand'

Starleta je otišla na zahvat u Beograd. Još jednom je operirala grudi

Image
RTL.hr/ 7.10.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Starleta Kristina Mandarina podvrgnula se još jednoj plastičnoj operaciji. Ponovno se, naime, odlučila korigirati svoje grudi, a ovog puta zbog toga je otputovala u Beograd. Za RTL.hr ispričala je kako je prošao cijeli proces i kako se osjeća. Toliko je zadovoljna i dobro se osjeća da se razmišlja vratiti i na štand s mandarinama - svoje omiljeno radno mjesto!

"Što se tiče cijelog procesa operacije i pripreme prije samog zahvata, sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala.Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu…", priča Mandarina. "Odlučila sam se na korekciju zato što su moje prošle grudi dosta opale i opustile se pa je to trebalo korigirati. Sada sam oduševljena, doktor Milivojević stvarno je najbolji u svom poslu", dodala je Kristina u svojoj ispovijesti o operaciji.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Uskoro planira povratak na štand!

Trenutno je i dalje u Beogradu zbog kontrola i pregleda, no uskoro će se vratiti u Hrvatsku - i na štand! Krenula je sezona njezinog omiljenog voća pa bi ubrzo mogla biti na radnom mjestu. "Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto", dodala je starleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sretna je što je upoznala doktora Milivojevića i dala se u njegove ruke. "U njega stvarno imam povjerenja jer je i prva operaciju grudi prošla savršeno tako da u njega imam sve povjerenje, nemam straha. Ali sigurna sam da više nikada neću ići kod neprovjerenih i samoprozvanih doktora", rekla je Kristina i dodala da ne planira ništa drugo popravljati na sebi. S operativnim zahvatima zasad je gotova. "Sada ću samo održavati što imam. Smatram da su njega, a prije svega zdravlje, najbitniji", zaključila je Mandarina za kraj razgovora.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZNATA OBITELJ

Kako danas žive Janica i Ivica Kostelić: 'Uvijek je naglasak na djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba