Ostalo

Krv i nokauti: Manekeni se bore za prestiž šakama!

Dok poznatiji kolege ovih manekena nose najpoznatije revije, oni slavu stječu u ilegalnim boksačkim borbama, za kojima se pomamilo njujorško podzemlje. Ono što je najčudnije od svega je da si neki od njih batinama osiguravaju ne samo novac, već i angažmane.

RTL
27.09.2012 18:39

Dok su se manekenske superzvijezde šetkale na njujorškom tjednu mode, u podzemlju se u isto vrijeme održavala ovakva vrsta revija.

Manekeni koji se nisu uspjeli probiti u prvu ligu, odlučili su zaraditi u mečevima s lokalnim boksačima.

Ne žele se samo prešetavati poput curica, bore se ne samo za novac, već i za prestiž i naklonost publike. Jer i na ovaj su način pred blicevima fotoaparata.

Publici se sviđaju krv i nokauti, a što se maneken bolje bori, idući će put dobiti više novca, možda i koji angažman na pravim revijama. Ali mora pokazati srčanost.

Postoji samo jedan problem. Ilegalne su borbe zabranjene, pa Friday Night Showdown često završava naprasno.

Samo je jedan maneken dosada uspio pobijediti prekaljene borce i postao je podzemna zvijezda. Ali stvar ide i u drugom smjeru. Tako je lokalni boksač koji je oduševio svojim mlaćenjem modela i sam postao model jer su ga sponzori i publika zavoljeli.

Nada se da će mu netko od protivnika uspjeti slomiti nos, jer će se tako još više izdvajati iz mase sličnih, ljepuškastih lica.