Play ponuda
Play ponuda
PODIZANJE MORALA

Kuba muškarcima plaća spolne implantate

Muškarciam kojima ni Viagra ne pomaže država je dolučila platiti skupe implantate kako bi poboljšali njihov, ali i život njihovih partnerica.

Image

kuba, zastava kuba

M.K.S./HINA/ 21.11.2009. u 17:18
Play ponuda

HAVANA - Spolno nemoćni Kubanci kojima vijagra ne pomaže odsad mogu dobiti besplatne implantate koje će im osigurati komunistička vlast na tom otoku, objavio je tisak u Havani.

Po riječima urologa Juana Carlosa Yipa, veći broj "muškaraca iznad 40 godina" u pokrajini Camaguey, na istoku Kube, podvrgnuo se operaciji "implantacije spolovila izrađena od silikona i srebra" koji rješava probleme s erekcijom.

Ta se operacija ranije provodila samo u "razvijenim zemljama", po "iznimno visokoj cijeni", piše službeni dnevnik Juventud Rebelde ističući kako je ta usluga na Kubi posve besplatna za domaće državljane.

Najčešći korisnici takvih implantata jesu dijabetičari, muškarci koji imaju problema s cirkulacijom, oboljeli od degenerativnih bolesti i povišena kolesterola. Kako piše Juventud Rebelde, novi postupak bi trebao omogućiti muškarcima da "potpuno uživaju u spolnom činu" i "podići moral i kvalitetu života muškarca i njegove partnerice".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba