Ostalo

Domenica se oglasila o svadbi: 'Toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzet mobitel u ruke, osim...

Domenica je bila kuma dugogodišnjoj prijateljici Hani. Iako o vjenčanju nije željela previše govoriti u medijima, sada je ipak otkrila pokoji detalj

RTL.hr
23.02.2022 16:45

U medijima često govori kako joj je Hana kao sestra stoga je njezina tajnovitost oko vjenčanja godine i više nego opravdana. No, glazbenica Domenica napokon se na društvenim mrežama konkretnije oglasila oko pira Petra Graše i Hane Huljić. Da će biti kuma nagađalo se od prvog trenutka otkako je objavljeno da se njezina prijateljica udaje za jednog od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, a mlada glazbenica to nije željela niti potvrditi niti opovrgnuti. Ispostavilo se kako su glasine ipak istinite. Zanosna plavuša koja se proslavila pjesmom "Vidi se iz aviona" na vjenčanju se pojavila u sjajnom tamnoplavom kombinezonu s plaštom.

"Jedan od sritnijih dana u mom životu. To ljubav je što se rijetko viđa. Moja Su", napisala je uz zajedničku fotografiju na Instagramu i citirala stihove Grašine i Hanine pjesme "Srce za vodiča". Bilo je to dan nakon svadbe, a sada je na Instagram Storyju objasnila kako je na svadbi bilo toliko dobro da se nije sjetila uzeti mobitel u ruke.

"Samo ću vam reći da osim ove slike i one koje sam objavila, nemam niti jednu s vjenčanja. Toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzet mobitel. Osim glasanja za Miju", napisala je na Instagramu. Najavila je kako će uskoro biti vani i njezina nova pjesma, a osim privatnog života svoje prijateljice, vješto skriva i svoj. Prošle godine gostovala je u RTL Exkluzivu i na pitanje je li trenutačno zaljubljena, odgovor je vješto zakamuflirala.

domenica

Izvor: Miroslav Lelas/Pixsell

"Voljela bih da me ljudi gledaju kroz moje pjesme i kroz moj rad, a ne kroz tos kim sam i štosam", rekla je tada Velolučanka.