U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Kume Hana i Domenica uzele predah od snimanja: Velike prijateljice provele neprocjenjivo zajedničko vrijeme

Domenica i Hana Huljić Grašo čak i izgledom nevjerojatno podsjećaju jedna na drugu, što često potvrđuju i sami pratitelji koji im u komentarima pišu kako izgledaju poput sestara

Image
Foto: Instagram
L.K./ 19.4.2022. u 11:00

Talentirana Korčulanka Domenica Žuvela odlučila se konačno opustiti za vrijeme blagdana pa ga je tako provela u zavidnom društvu. Naime, dok je "punila baterije", družila se s kumom Hanom Huljić Grašo.

"Priroda i (najbolje) društvo!", napisala je 29-godišnja Domenica u opisu fotografije na kojoj je pozirala sa svojom najboljom prijateljicom i kumom Hanom Huljić Grašo.

Baš kao što je to nedavno i izjavila, Hana joj je poput prave sestre. Tomu je dodala kako je nekada i ne trebaju razgovarati već im je "dovoljno samo da se pogledaju i znaju da u tom trenutku obje znaju što misle". 

Nije ni čudo što su kume nerazdvojne. Čak i izgledom nevjerojatno podsjećaju jedna na drugu, što često potvrđuju i sami pratitelji koji im u komentarima pišu kako izgledaju poput sestara.

Podsjećamo kako je Domenica nedavno iznenadila najavom koncerta u zagrebačkoj Areni, ali tek u studenom 2030. godine. Treba istaknuti i kako je za svoj prvi album 'Ćiribu ćiriba' dobila Porina za najbolji album zabavne glazbe.

Upravo se čita

Image
upozorava inspektorat

S tržišta se povlači više vrsta čipsa, provjerite imate li ih kod kuće

L.K./ 19.4.2022. u 11:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR OTKRILA DETALJE

Kristina Mandarina zabavlja se s najkontroverznijim sudionikom Zadruge: 'Dolazi kod mene u Zagreb, jedva čekam!'

Više s weba