Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SERIJAL RTL SHOWA

Kviz s našim poznatima! Evo tko je prošao ispit, a tko još mora učiti: Pogledajte epizode s Lille, Cvekom, Lokinom, Kalemberom...

Brojni poznati bili su, a mnogi će tek biti gosti interaktivnog serijala RTL Showa. Poznate dovodimo pred gotov čin i postavljamo im pitanja o njihovoj karijeri. Izdvojili smo sve dosadašnje epizode, a na vama je da se uz njih nasmijete i naučite ponešto novo o njima

Image
Foto: RTL Show
Antonija Šipušić/ 28.6.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivana Kindl, Vlado Kalember, Duško Lokin, Ana Radišić, Lidija Bačić i Matija Cvek gostovali su u serijalu RTL Showa – kvizu, a pod krilaticom 'otkrit ću tebi što znam o sebi' odgovarali su na pitanja o svojoj karijeri – što su govorili prije deset godina, s kime su nastupali na početku karijere, tko ih je kudio, tko hvalio, a koga su isticali na samim počecima. Vrlo lagan zadatak? Na prvu se čini tako jer su pitanja koncipirana oko njihovih vlastitih iskustava, ali ipak, kada je nešto jednostavno, u većini slučajeva se zakomplicira. Tako je nekako to izgledalo s našim poznatima na vrućoj stolici RTL Showa.

Pogledajte kviz s Lille:

"Bilo mi je zabavno sudjelovati u kvizu o sebi. Dosta sam toga novoga naučila. Te podatke ili nisam znala ili sam ih zaboravila. Morat ćemo ovo ponoviti, s nekim drugim informacijama, da uđe u glavu i da ih zapamtim", rekla je Lille, a slično je na kraju dobacila i najpoznatija podcasterica i mnogima omiljena voditeljica Ana Radišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ne mogu vjerovati da je prošlo toliko godina“, čudio se i glazbenik Duško Lokin kada smo mu postavili poneka pitanja o njegovoj karijeri, a u kvizu nam je otkrio zanimljive pojedinosti s Mladenom Grdovićem, Vladimirom Kočišem Zecom, ali i njegovom Hajduku. "Što sam stariji, to sam bolji", rekao je na kraju.

Pogledajte kviz s Duškom Lokinom:

Upravo se čita

Image
kakva ljubavna priča!

Kristijan o svojoj zaručnici: 'Ludo sam zaljubljen! Upoznali smo se na sezoni prije sedam godina'

Naša prva gošća bila je Ivana Kindl, koja ove godine slavi dvadeset godina diskografske karijere. Izvukli smo razne informacije iz njezine karijere poput one kada je na svome blogu pisala o promiskuitetnim spotovima naše pjevačice, zatim iz govora na Porinu kada ga je osvojila za pjesmu 'Utjeha', a neke smo situacije i izmislili. Zanimljivo, Ivana je bila uvjerena kako su one istinite jer su totalno u duhu njezina razigranog karaktera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sljedeći put vas molim da mi postavite duplo više pitanja. Ovo je jako zabavno", zaključila je.

Pogledajte kviz s Ivanom Kindl:

Matija Cvek zasigurno je trenutačno jedan od najangažiranijih glazbenika, nema gdje ga nema, a svejedno je uspio pronaći vremena za naš kviz. Pitali smo ga o počecima kada je nastupao s Jacquesom Houdekom, novoj pjesmi, a osvrnuo se i na baku. Na početku karijere u jednom je intervjuu rekao i kako strahuje od njezinih komentara, no izgleda kako ona ipak nije toliko "strašna". "Moja mama zna ubosti najgore na svijetu. Od bakinih komentara ne strahujem, ali i ona zna pogoditi gdje najviše boli", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pogledajte kviz s Matijom Cvekom:

Članu benda '4 Asa' i kultnih 'Srebrnih krila' Vladi Kalemberu postavili smo desetak pitanja o njegovoj karijeri, a on je morao prosuditi što je točno, a što netočno te je na poneka pitanja i sam morao dati točan odgovor. Ukratko, glazba, pjesme i nastupi su mu jača strana, a kada je riječ o privatnom životu, manje je zainteresiran za odgovaranje. No, priznaje – ponekad će zapamtiti i najmanje sitnice, a kada ga pitate koliko je albuma izdao u životu, vrlo vjerojatno neće znati točan broj. 

Pogledajte kviz s Vladom Kalemberom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba